Mit gondoltok arrol, hogy egy anyuka tobb idot tolt a kutyaval, mint az ujszulott babaval?
A testveremrol van szo, napi 3-4 orat setaltatja a kutyat, amit eddig max 2 orara vittunk le. Olyan mint ha menekulne a kisbabajatol. Ilyenkor mindig. Ferje vagy en es anyu vigyaz a babara. De minden aldott nap lelep delutan 2 orakra, es reggel/este is o viszi le a kutyat orakra.. pedig eddig nem is erdekelte..
Emellett termeszetesen hati legalabb 3x lemegy a boltba de akkor is ha semmire nincs szuksegunk.
Ha en viszem le reggel az ebet, akkor kepes meg utana levinni megegyszer. Nem ertem miert kell Allandoan masokra hagynia a gyereket.
Meg is mit tudok tenni?
A gyerekednek jobb lett volna ha elmész... Ha legközelebb gond lesz, azt mondod neki bocs, de anyának össze kell szednie magát? Nem, nem vagy jó anya. Szánalmas vagy
Mit segítsen neked egy olyan "ember", aki mások halálát kívánja?
Szerinted értelmes tanácsot fog neked adni?
Kislány majd ha neked is lesz és olyan szar lelki állapotban leszel, te is örülni fogsz ha hiszti nélkül segít valaki. Miért olyan nagy teher neked az a 2 óra? Egy újszülöttel még nem sok dolog van.
Én is tudatosan terveztem és örültem neki. Sajnos a szülés nem volt egyszerű és a gyerekágyi időszak egyenesen borzalmas volt. Császár után szinte nulla segítséggel (a férjem reggeltől majdnem estig dolgozik), a szoptatással való küzdelemmel..... stb. A két kezem összetettem volna ha valaki azt mondja, hogy menjek levegőzzek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!