Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Kezd vki közületek...

Anyukák! Kezd vki közületek szeptemberben egyetemet, főiskolát?

Figyelt kérdés

Én visszaülök az iskolapadba, és kicsit félek, hogy tudok majd helyt állni.

Kislányom 1 hónap múlva lesz 1 éves. Van kedvem tanulni, de mégis félek egy kicsit.

Ti miért szántátok rá Magatokat a tanulásra?

Aki már benne van, hogy megy?

Bátorítsatok egy kicsit, kérlek!

Mindenki tapasztalatát várom, akár tanul már, akár most áll előtte! Köszönöm, és szép napot!

2010. aug. 5. 12:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is szeretném kezdeni,csak még nem tudom hogy tegyem vagy ne... Nekem 8hós lesz a picur szeptemberben. Vagy pedig jövőre jelentkezek egy másik szakra. (élelmiszermérnökire jártam,de ez bonyi nekem)
2010. aug. 8. 23:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia,én miután elkezdtem az egyetemet 2. félévtől már kismama voltam,3 vizsgaféléven vagyok túl+ 1 szakmai nyelvvizsgán a kislányom mellett,plusz volt egy félbemaradt sulim-pont a nyelvvizsga hiányzott,a tárgyaim még a kislányom születése előtt megvoltak -most azt fogom befejezni februárban,és ha minden jól megy júniusban államvizsga.Szeptemberben meg kezdek dolgozni,na én meg ettől félek....:(((Hogy munka+baba mellett hogy fog ez a sok dolog sikerülni,nade eddig is ment valahogy ,ezután is fog:) Sok sikert mindenkinek a sulihoz:)
2010. aug. 9. 00:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Én folytatom óvodapedagógia szakon Böszörménybe:-)már 2 évem megvan,de közbe jött a baba,így halasztottam.Kicsit izgulok,mert most 6 hónapos,és már ha nem lát sír...még nem tudom,hogyan oldom meg....:-)de remélem sikerülni fog!
2010. aug. 9. 07:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Én tavaly fejeztem be (szintén közgazdász szakon). Babát terveztünk, csak nem gondoltam, hogy elsőre összejön. Szóval az utolsó félévet terhesen ültem végig, a pici született októberben, aztán félévi vizsgák, szakdoli és államvizsga egy két hónapos gyerekkel...De minden ötös lett. A pici után erre vagyok a legbüszkébb.

Nem volt könnyű, de élveztem. Nekem hiányzik a suli.

Én is a pénz miatt vágtam bele.

Nem tudom, nagyobb gyerek mellett hogy ment volna, de ha tényleg jó a közösség, akkor sok segítséget fogsz kapni. Csak kitartás! Ügyes legyél!

2010. aug. 9. 07:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Kedves tegnap 23:22! Azért ha elfogadsz egy tanácsot, megnézed a tanulmányi és vizsgaszabályzatot. A legtöbb helyen max. 2 félévet lehet halasztani és ha utána sem iratkozol be, akkor megszüntetik a hallgatói jogviszonyodat. Ha meg már megszűnt, akkor újra kell felvételizni és elölről ketyegnek a félévek. Ugyan valószínűleg be fogják számítani a tárgyaidat amik eddig megvannak, de időben csúszik a sulid. Ha tényleg be akarod fejezni ezt a sulit akkor én mindenképpen beiratkoznék a helyedben.
2010. aug. 9. 08:16
 16/16 anonim ***** válasza:
én a 3. évet kezdem ősszel, a kicsim most 6 hónapos. csak annyi segítségre van szükségem, hogy míg egyetemen vagyok (nem járok minden órára), vagy vizsgázok, anyukám vigyáz a kicsire. Különben nekem is van férjem, ház, építkezünk, udvar, garázs. Akkor tanulok, mikor a kicsi már alszik, és egy pár napig, ha hazajön a munkából, meg hétvégén megkérem a páromat, hogy vigyázzon rá. Minden vizsgára el szokott zavarni, akár tudtam tanulni, akár nem. Ha nem sikerül, megyek a pótszesszióra újra.
2010. aug. 9. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!