Én is szeretném kezdeni,csak még nem tudom hogy tegyem vagy ne... Nekem 8hós lesz a picur szeptemberben. Vagy pedig jövőre jelentkezek egy másik szakra. (élelmiszermérnökire jártam,de ez bonyi nekem)
2010. aug. 8. 23:22
12/16 anonim válasza:
Szia,én miután elkezdtem az egyetemet 2. félévtől már kismama voltam,3 vizsgaféléven vagyok túl+ 1 szakmai nyelvvizsgán a kislányom mellett,plusz volt egy félbemaradt sulim-pont a nyelvvizsga hiányzott,a tárgyaim még a kislányom születése előtt megvoltak -most azt fogom befejezni februárban,és ha minden jól megy júniusban államvizsga.Szeptemberben meg kezdek dolgozni,na én meg ettől félek....:(((Hogy munka+baba mellett hogy fog ez a sok dolog sikerülni,nade eddig is ment valahogy ,ezután is fog:) Sok sikert mindenkinek a sulihoz:)
2010. aug. 9. 00:52
13/16 anonim válasza:
Én folytatom óvodapedagógia szakon Böszörménybe:-)már 2 évem megvan,de közbe jött a baba,így halasztottam.Kicsit izgulok,mert most 6 hónapos,és már ha nem lát sír...még nem tudom,hogyan oldom meg....:-)de remélem sikerülni fog!
2010. aug. 9. 07:23
14/16 anonim válasza:
Én tavaly fejeztem be (szintén közgazdász szakon). Babát terveztünk, csak nem gondoltam, hogy elsőre összejön. Szóval az utolsó félévet terhesen ültem végig, a pici született októberben, aztán félévi vizsgák, szakdoli és államvizsga egy két hónapos gyerekkel...De minden ötös lett. A pici után erre vagyok a legbüszkébb.
Nem volt könnyű, de élveztem. Nekem hiányzik a suli.
Én is a pénz miatt vágtam bele.
Nem tudom, nagyobb gyerek mellett hogy ment volna, de ha tényleg jó a közösség, akkor sok segítséget fogsz kapni. Csak kitartás! Ügyes legyél!
2010. aug. 9. 07:54
15/16 anonim válasza:
Kedves tegnap 23:22! Azért ha elfogadsz egy tanácsot, megnézed a tanulmányi és vizsgaszabályzatot. A legtöbb helyen max. 2 félévet lehet halasztani és ha utána sem iratkozol be, akkor megszüntetik a hallgatói jogviszonyodat. Ha meg már megszűnt, akkor újra kell felvételizni és elölről ketyegnek a félévek. Ugyan valószínűleg be fogják számítani a tárgyaidat amik eddig megvannak, de időben csúszik a sulid. Ha tényleg be akarod fejezni ezt a sulit akkor én mindenképpen beiratkoznék a helyedben.
2010. aug. 9. 08:16
16/16 anonim válasza:
én a 3. évet kezdem ősszel, a kicsim most 6 hónapos. csak annyi segítségre van szükségem, hogy míg egyetemen vagyok (nem járok minden órára), vagy vizsgázok, anyukám vigyáz a kicsire. Különben nekem is van férjem, ház, építkezünk, udvar, garázs. Akkor tanulok, mikor a kicsi már alszik, és egy pár napig, ha hazajön a munkából, meg hétvégén megkérem a páromat, hogy vigyázzon rá. Minden vizsgára el szokott zavarni, akár tudtam tanulni, akár nem. Ha nem sikerül, megyek a pótszesszióra újra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!