Létezhet, hogy egy 2 és fél éves gyerek ennyire emlékszik dolgokra?
Köztem és a tesóm között kevesebb, mint 3 év van, onnan tudom, hogy kb 2 és fél éves lehettem ekkor. Nagyon sok dologra emlékszem.
Például amikor kiderült, hogy kisfiú lesz a tesóm, akkor anyám megkérdezte tőlem, hogy Máté legyen-e a neve, vagy Dominik. Emlékszem, hogy amikor ezt kérdezte, akkor egy sötétkék műanyag széken ült. Aztán arra is emlékszem, hogy percenként-óránként változtattam. Máté, aztán pár perc múlva legyen inkább Dominik. Utána egy fél nap múlva azt mondtam, hogy anya mégis legyen inkább Máté. Ez így ment napokon keresztül, amikor is Máté után ismét Dominikot akartam mondani, de akkor anyám rámszólt, hogy többet nem változtathatom meg, Máté lesz és kész. Ekkor, amikor ezt mondta, a konyhában voltunk.
Aztán arra is emlékszem, hogy amikor a strandon voltunk, akkor cirkuszoltam, mert nem akartam kijönni a vízből. Hisztiztem és ordítottam, majd anyám (akkor már elég nagy hasa volt) mondta, hogy ne csinaljam ezt, mert Mátéka megharagszik. Ilyen létezhet, hogy ezekre emlékszem, amikor csak 2 és fél éves lehettem? (Sajnos nem úgy van, hogy apukám meg anyukám mesélte ezt el nekem, és elképzeltem, mert ők már nincsenek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!