7 hetes kisfiam minden reggel erőlködik. Normális ez?
Figyelt kérdés
kb. 2 hete minden reggel "eljátsszuk"..annyira erőlködik,hogy a tejcsi is visszajön,majd elkezd csuklani és mégtöbb tejcsi jön vissza. A védőnő szerint normális,hogy erőlködik...de ma reggel már sírdogált is hozzá. Infacolt kapott már hetek óta,de most olyan,mintha már nem hatna...hogy tudnék neki segíteni?2010. aug. 5. 07:32
1/5 A kérdező kommentje:
elfelejtetem: Anyatejes, és minden nap van kaki :)
2010. aug. 5. 07:36
2/5 anonim válasza:
Bocsi az offért,de erre én is kíváncsi lennék!Az én kislányom 6 hetes és ugyanezt játszuk,már kész vagyok!!!Espumisan adok neki,de szinte lila a feje szegénykémnek és emiatt,reggel enni sem nagyon eszik,mert csak kínlódik!Ha meg eszik,ugyanúgy vissza is jön:(((!
3/5 anonim válasza:
Nem vagytok egyedül bár az én lányom még csak egy hónapos lesz szombaton de mi is ezt játsszuk és érdekes h tényleg csak reggel.A védőnőnk szerint ez normális de azért megmutatta hogyan masszírozzam.talán ti is próbáljátok ki!
4/5 anonim válasza:
Én is így voltam a fiammal mikor ennyi idős volt. Bár ő nem bukta vissza a tejet. Úgyhogy betettem magam mellé az ágyba, cici és általában visszaaludt. Ha nem akkor simogattam a hasát, volt hogy 1 óra is eltelt, de ha sikerült telepakolni a pelenkát már minden rendben volt. Én is próbáltam Espumisant, meg Mecsek Baby teát, de nem igazán használtak. 2 hónapos volt mire elmúlt a hasfájós időszaka magától.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat...
...hááát ...nem lettem boldogabb,hogy más babák is ennyit "szenvednek"...tudom,hogy valahol természetes,csak már természetellenesen sokat erőlködik.
A mi babánknak köldöksérve van...ez okozhatja???
2010. aug. 10. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!