Pár napja reggelenként a kislányom füléből kifolyik fülzsír. Úgy értem az éjszaka folyamán amelyik oldalán alszik abból a füléből folyik. Regelenként mindig tiszta fülzsír a cimpája is. Baj van?
Figyelt kérdés
Valahol hallottam,hogy csak akkor van baj ha fájlalja és nyűgös.
De énemmi ilyen jelet nem veszek észre. Amúgy 3 hónapos.
Szerintetek?
2020. aug. 11. 11:27
1/4 A kérdező kommentje:
*De én semmi*
2020. aug. 11. 11:28
2/4 anonim válasza:
Vidd el orvoshoz. Belenéz a fülébe és többet tud mondani, mint mi.
Mondhatom, hogy nálunk a fogzásnál jobban zsírosodott a füle, de én nem játszanék a hallásával. Szóval nem nyugtatna meg senki válasza az orvosén kívül, aki megvizsgálta.
3/4 anonim válasza:
Én kérdeztem az orvost, azt mondta hogy nem kell vele semmit csinálni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az a baj hogy jövőhétre kaptunk időpontot fül-orr gégészetre, a gyerekorvos oda küldött azt mondta ő semmit nem tud csinálni vele.
2020. aug. 12. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!