Mit csináljak hogy ne sírjon megint egész éjszaka a lányom?
Vedd magadhoz az ágyba, legyen cicin, érezze a tested melegét. Sírdogál, mert fél ebben a nagy, ismeretlen és hangos világban még szegényke. Neki is egy sokk volt a születése, ahogy kiszámították a kedves, puha, megszokott kis odújából.
Tudom, mit érzel, amikor a lányom született, ő is rettenetesen sírt a kórházban, én meg hulla fáradt voltam és első éjszakánkon fel se
keltem rá, pedig a szobatársam is próbált ébreszteni. A következőn már el se mertem aludni, inkább a folyosón bolyongtam a kicsivel a karomban.
Sok boldogságot!
Szerintem is kérj segítséget. Fontos, hogy pihenj.
A nagy sírásra azt javasolták nekem a nővérek, hogy ne váltsam túl gyakran a ciciket, mert lehet, hogy csak előtejet szopizik és attól fáj a hasa. Az esetemben egyértelműen igazuk lett. Minimum fél órát tartottam az egyik mellen és csak utána váltottam, sokkal nyugodtabb lett tőle. (És már 2. nap hízni kezdett.)
Sok sikert és kitartás!
A magzatszurok kijött már? Az én lányom előtte 4 órát sírt éjszaka!
Friss császárral egy élmény volt vele hajnalig járkálni fel-alá :)
Az a pár csepp előtej, a kolosztrum nagyon beindítja a hasukat. Szó szerint attól indul be az emésztés, bélmozgás, minden. Persze a tápszertől is, ha tej nincs.
Van amelyik baba megszenvedi..Pk az én lányom is ilyen volt.
Amíg nappal alszik, aludj te is. Most még semmi más dolgod nincs, csak te és a baba. Hisz még kórházban vagytok.
Figyelj az igényeire. Nem azért sír, hogy téged ne engedjen aludni, hanem mert valamire szüksége van.
Éhes, fàzik, melege van, fàj a hasa, teli a pelus...vagy csak a közelségedre vàgyik.
4 napos a kicsi, hihetetlen, hogy màr a kórhàzból a gykra ìrogatsz és nem a csöppségre koncentràlsz.
Jó egészséget kìvànok neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!