Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha az első babánál kicsit...

Ha az első babánál kicsit döcögősebben alakult ki a kötődés, a másodiknál azért lehet, hogy könnyebben fog menni?

Figyelt kérdés
Nálam nem volt az a szerelem első látásra. Kellett pár hét, mire igazán kötődni tudtam hozzá és beleszerettem. Pedig minden adott volt. Tervezett, várt baba. Könnyű, gyors szülés, arany óra, rooming in, iszsz. Mégis az első hetekben csak zombi módban tettem a dolgom, nem éreztem boldogságot csak kicsit később. A másodiknál is esélyes, hogy így lesz? Aki hasonló cipőben járt, hogy alakult?
2020. aug. 11. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Nem törvény-szerű. A hormonok mindig másképp képesek viccelődni az emberrel.
2020. aug. 11. 11:32
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
A másodiknál lehet könnyebb, mert van tapasztalatod a kötődéssel, de ez nem törvényszerű.
2020. aug. 11. 11:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Másodiknál könnyebb lesz szerintem, mert az aggódás hogy jól csinálod -e nem ölt olyan mértékeket, hogy beárnyékolja az első időket.

Legalábbis nálam azért nem volt felhőtlen az első pár hónap, mert kialvatlanul aggódtam mindenen, és hiányzott a régi felhőtlen életem.

2020. aug. 11. 12:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Elso csaszaros lett, ejfel utan szuletett, masnap reggel kaptam meg, elsirtam magam mert meg sem ismertem, nem emlekeztem ra h nez ki, mivel kb megmutattak, keszult egy kozos foto es elvittek. Nehezebben megy a mai napig a kotodes, dolgozok rajta.

2.termeszetes szules,rogton ramtettek, aranyora itt sem volt, de 3.5ora mulva hoztak szopizni. Rogton beleszerettem es ez azota is tart.

Szoval igen, siman elofordul h a masodikkal teljesen mas erzes lesz.

2020. aug. 11. 14:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem az elsonel hetekbe tellett, a masodikat mar terhesen maskepp szerettem, nala rogton jott minden. Elso surgossegi, masodik programcsaszar.
2020. aug. 12. 19:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Meg annyi hogy az elsonel nem volt rooming in se borkontakt, de odaadtak feloraval a szules utan. A masodiknal rogton ramtettek a mutoben. Aztan amig engem osszevarrtak addig elvittek de aztan ugy ahogy volt, mosdatlanul es puceran ramtettek hosszu orakra.
2020. aug. 12. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!