Miért van az, h mostanában olyan nagy súllyal születnek a picikék?
Nem akarok megbántani senkit, de én sok emberrel beszéltem akinek 4kiló felett született a babája..hát aranyosak, de nagyon nagyon nem babásak.Vagy nem is tudom. Tényleg bocs érte. Mindenkinek a sajátja a legszebb. És ez így jó.
De mi az oka annak h ekkora babák szülenek? Genetika? Vagy valami vitamin? Vagy mi?
Én mindekét gyerekemet 3 kiló körül szültem. Egyik picit több, másik picit kevesebb mint 3 kiló. Szedtem Elevitet végig. Napi 1 szemet. És pont elég volt ezt a súlyt kinyomni...bocsi...
Valaki tudja az okát a nagy súlynak? És h miért mondják az anyukák annyira nyomatékosítva h milyen óriási súllyal született a baba? Szerintem ez nem verseny...egy 2 és fél kilós babát is éppoly nehéz lehet megszülni...szerintem.
Vélemények?
Szia!Hát erre én sem tudom a választ,sok függ a genetikától szerintem.Nekem 3 gyermekem van,az első kettőnél napi egy szem elevitet szedtem és nem lettek óriások.(fiam 3600 gramm és 53 cm lett,a lányom 3240 gramm és 54cm)
A harmadik babábnál annyira rosszul voltam az elejétől,hogy nem tudtam bevenni a vitamint,és mégis ő lett a legnagyobb.(4100 gramm és 58 cm)
Viszont megszülni tényleg őt volt a legnehezebb,azért majdnem 1 kg különbség sok,legalábbis én megéreztem.
Persze az sem mindegy ezek a babák mekkora fejkörfogattal születnek.Fiamnak az is nagy volt(37cm),ez nagy mértékben teszi nehezebbé a szülést.
Úgyhogy hiába mondják,visszatérve a vitaminra,hogy az fújja fel a babákat szerintem ez nem igaz.Lehet 5-10 éve még olyanok voltak ezek a készitmények,de ma már nem.
15.43.-nak igen oswiecim -ben - lengyel város - biztosan születtek egészséges babák
de ha a haláltáborra gondoltál akkor kétséges hogy egy éhező nőnek egészséges gyermeke születhet...
nem kritika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!