Fiúk vagy lányok születnek mostanában többen?
Figyelt kérdés
Nekem kislányom lesz, nemtudom, hogy emiatt van-e, de olyan mintha a lányok "vezetnének" mostanában.2008. szept. 28. 07:19
1/12 anonim válasza:
Az én munkahelyemen én várom az elmúlt 2 évben a harmadik babát. Az enyém is kisfiú lesz. :) Az ismerőseim közül 4- ből egy lett kislány, szóval az én környezetemben a kisfiúk vannak többségben...
2/12 anonim válasza:
Nekem kislányom van, de 3 barátnőm is szült mostanában és nekik fiuk született.
3/12 anonim válasza:
Szió!
A mi városunkban, és szomszédos településen is több a fiú, így nagyon örültek (doki, védőnők), hogy nekem lányom lett. (Ha örültek is neki, akkor tényleg kevés lehet a lány baba errefelé)
4/12 anonim válasza:
szerintem mostanában a fiúk vannak többen ,legalábbis nálunk a cégnél ,nálunk még nem tudjuk mi lesz ,de kisfiúnak kislánynak nagyon-nagyon örülni fogunk csak jöjjön már és egészséges legyen !!!!!!!!!!!!!!!!
11 hetes kismami
5/12 anonim válasza:
Az én közeli ismerőseim közül 4an várnak/tak babát,mind fiú lett,nekem kislány lesz :)
Minden jót
35hetes kismama
6/12 anonim válasza:
Ez erdekes,3 honappal ezelott szult egy baratnom,kisfiut es a korhazban tett latogatasnal kiderult hogy mind fiuk szulettek a napokban..Akik most varjuk a babankat egy masik baratnim 37 hetes es en 32 hetes kislanyt varunk.Tehat egy par honappal ezelott fiuk,most meg a lanyok..
7/12 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy mostanában több kisfiú születik. Én majdnem egy éve szültem, akkor a mi négyágyas kórtermünkben csak kisfiúk voltak, az egész osztályon volt kb. 20 baba, abból talán 3 volt kislány.
8/12 anonim válasza:
Én nem tudom még, hogy mi lesz 37. héten, viszont az ismeretségi körömben 4 fiú született 2 hónapon belül, és akikkel beszéltem kismamákkal, illetve akiket emlegetnek azoknál is mind fiú. A 8 hónap alatt egyetlen lányos (vagyis lányt igérő) kismamával beszéltem.
9/12 anonim válasza:
Szia!
Az én környezetem is ontja a fiúkat. És nekem is két fiam van :)
Judy
3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
10/12 anonim válasza:
Az én környezetemben is fiú születik több, és a barátnőm környezetében is. Nekem is fiam lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!