Ács Ticiane Mercedes, szép név kislánynak? Vagy nagyon erőltetett?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 15:22
21/33 anonim válasza:
Ticiane? Ezt melyik idióta szappanoperából szedted?
Ha nekem lányom volna, én Enéhnek nevezném.
22/33 anonim válasza:
Nem értem miért kell leszólni mást. Csak írjatok annyit, hogy nektek nem tetszik és kész. Miért kell idiótának nevezni meg ilyesmi. Szerintem is elég lenne a Mercedes, én nem bonyolítanám. Az önmagában is különleges.
23/33 anonim válasza:
Ács Mercédesz még csak elmegy, bár nekem ez se tetszik igazán, de a MercedeS Zimmermann kimondhatatlan lesz.
hogy tetszik az Irina, Gréta, Krisztina (Christina), Melinda, Melissza (Melissa), Szabina (Sabina, Sabrina), Szonja (Sonja), Ivett (Yvette)? Annyi nemzetközi név van! A Ticiane-t még nem is hallottam, de nekem Ticiano művész, Mercedes autó!
24/33 anonim válasza:
Az Ács Mercédesz nekem is tetszik, de a másik vezetéknévhez nem igazán passzol. A Ticiane nagyon furán hangzik számomra. szerintem sem kell senkit leidiótázni mert nem egyezik az ízlése a miénkkel.
25/33 anonim válasza:
Szerintem borzalmas, de mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy milyen nevet ad a gyerekének. De a gyereket helyezd előtérbe, ne magadat. Felnőttkorában nem biztos, hogy boldogulna egy ilyen névvel.
26/33 anonim válasza:
Szia!Csak annyit h miert szeretnel mindenaron kulonleges nevet?Azert mert kulfoldre keszultok,meg l;ehet a picinek magyar neve!En is kulfoldon elek es itt is szultem es az en fiamnak is magyar neve lett!A kerdesedre valaszolva nekem a Mercedes tetszik de a masikat kihagynam!
27/33 anonim válasza:
Izabel(la) Zimmermann?
Emma Zimmermann?
29/33 anonim válasza:
Megtaláltad a tökéletes szót,erőltetett!!Nem kéne mind a 2 névtől megválnotok,de szerintem döntsetek,Ticiane vagy Mercédesz,és az mellé valami kicsit egyszerübbet!Nekem tul sok igy a c betű is,Ha pedig a Zimmermann mellé pl.Mercedeszt,meg még valami hosszabb keresztnevet adtok,a gyereketek a bús fenébe fog titeket kivánni,ha valahova le kell irnia a nevét,főleg ha többször.
30/33 anonim válasza:
Gáááááááz!!! Szerintem a Sandra név jól menne a Zimmermannhoz. Sandra Zimmermann.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!