Ács Ticiane Mercedes, szép név kislánynak? Vagy nagyon erőltetett?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 15:22
2/33 A kérdező kommentje:
esetleg Ács vezetéknévhez valami különleges név?
2010. aug. 4. 15:24
3/33 anonim válasza:
Uram jézusO.O még 1 undorító és borzalmas nevet!
nem értem ezeket a szülőket...
4/33 anonim válasza:
Ne haragudj, de nekem nagyon nem tetszik.
Amikor elkezdtem olvasni a kérdésed, azt hittem ez valami márka.......de aztán végigolvastam a kérdésed.
Én nem is azt mondanám, hogy erőltetett, hanem azt, hogy flancos, vagy éppenséggel kisebbségi név.
5/33 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy "közönséges" neve van a páromnak, és félig kisebbségi...szeretnénk külföldre lépni, ezért gondolkozunk ilyen "flancos" néven.
2010. aug. 4. 15:26
6/33 anonim válasza:
Mért akarsz annyira különlegeset?
Azért ember társai jó lenne,ha meg tudnák jegyezni a nevét....Minnél rövidebb, egy név és nem cifra nevet választasz, annál szebb!
7/33 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. Ács Szimonetta. Hogy tetszik?Ha kislányunk lett volna Szimi lett volna.
8/33 anonim válasza:
Ács Bianka
Ács Boglárka
Ács Liliána
Ács Orsolya
9/33 A kérdező kommentje:
15.26 köszönöm szépen:)
VÁROK EGYÉB ÖTLETEK, külföldi nevekkel:)
2010. aug. 4. 15:27
10/33 anonim válasza:
Igen, erőltetett! Vagy az egyik vagy a másik. Bár nekem egyik sem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!