Mondanátok nekem érveket, hogy mik szólnak a 4 hónapos kori hozzátáplálás MELLETT?
76%-os! Úgy látom nem vagy tisztában a fogalmakkal, hogy mi a természetes, és mi a mesterséges. A faasztalt is gyártják, de nem változtatják meg az összetételét. Úgyhogy nagyon rossz hasonlatot hoztál fel. Mégis hogy lenne természetes a tápszer, ami egy por? Tehéntej az alapja, de feldolgozzák, átalakítják, hozzáadnak vitaminokat stb. ráadásul a folyadékból port csinálnak...
Remélem ezzel már megelégszel. Ettől az még nem rossz, főleg a mai tápszerek már nagyon "utánozzák" az anyatejet, úgyhogy semmi baj nincsen vele, DE NEM TERMÉSZETES!!!
Attól , hogy por valami attól még nem biztos, hogy mű! A tápszernek nem változtatják meg az összetételét azt valamiből csinálják- Tehéntej, fehérje, vitaminok, amino savak és van még egy összetevő Szent János kenyér magja ami a bukos babák tápszerébe kerül!
A porcukor és a kakaó is por és mégsem mű! A kakaócserjéből lesz a por kakaó!
A fogalmakkal neked van gondod nem nekem!
Ezeknek az állagán változtatnak nem az összetevőjén!
Miért kell ebből vitát csinálni de most komolyan ??
A mostasni tápszerek jók, tökéletes a baba táplálására...semmi hátránya nem lesz de szerintem is egy mű dolog de attól jó...amúgy inkább azért adják előbb a tápszeres babáknak a gyümit mert nagyon hizlaló a táp...nem olyan mint az anyatej hogy annyit ehet belőle a bébi amennyit akar...
Én úgy látom ez nem vita,mindenkinek van véleménye , de ha nem lenne mindig oda biggyesztve a "mű"szó akkor talán vita sem lenne!
Ilyen alapon a szoptatás után nem lehetne adni semmit a gyereknek mert minden mű! Érdekes, hogy a babapiskótához, a tejpéphez, lekvárhoz...stb nem illesztik oda a mű szót!
Mindenhez amit csinálnak a gyártás során hozzátesznek valamit! Ahogy írták a kakaó por is készül valamiből és por lesz belőle, azt is mű? Ez az anyatej kontra tápszer mizéria már unalmas! A szoptatók szajkózzák, hogy ők nem adnak "mű" dolgokat a nem szoptatókat pedig idegesíti ezt igazán meg lehet érteni!
A világ ilyen és nem 20 éves korig szoptatunk! A "mű" dolgok elkerülhetetlenek!
76%! Mostmár csak akkor nyílvánulj meg, ha értelmeset tudsz mondani, mert eddig nagyon nem sikerült.
A kakaópor is mű, hiába a kakaócserjéből nyerik ki. Fogd már fel, hogy az alapja nem mű, de a végleges termék igen. Ne legyél már ennyire korlátolt gondolkodású.Ehhez nem kell diploma, csak józan paraszti ész, próbálj meg avval gondolkodni. A tápszerrel is ez a helyzet, mert jócskán átdolgozzák a tehéntejet, hogy a babának megfeleljen, mert ugye a sima tehéntejet nem ajánánlják 1 éves korig. Úgyhogy igenis egy vegyi úton előállított anyag. És igaza volt annak, aki írta, hogy a mai világban már mű majdnem minden élelmiszer. Nem bántásból "műztem" le a tápszert, csak az anyatejjel állítottam szembe, ami teljesen természetes. És mostmár tényleg szakadj le a témáról, ez egy teljesen felesleges vita. A kérdező kért indokokat, írtam, te meg elkezdesz itt kötöszködni egy ilyen baromságon. Az a baj, hogy szerintem fusztrált vagy attól, hogy nem tudtál szoptatni, vagy nem elég ideig, és ha valaki negatív jelzővel illeti a tápszert, arra ugrasz. Nyugodj meg, nagyon is jók a mai tápszerek, nagyon is megfelelnek a baba igényeinek. Én is tápszerrel etetem a babám, és egy percig sem gondolom, hogy ártok evvel, sőt, én is azt ettem, és teljesen egészséges vagyok. Zárjuk le a témát, és békélj meg a dolgokkal.
Szerintem neked kellene megbékélned és nem a 76%-osnak!
Én írtam, hogy minden "mű"- de azt, hogy mű azt idézőjelbe tettem és nem akarlak kiábrándítani de nekem nem mű sem a kakaó sem a tápszer!
Egy 6 hónapos kisfiú anyukája vagyok aki még szoptat és most kezdi a hozzátáplálást!
Különben meg nem "avval" hanem "azzal" és ehhez sem kell diploma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!