Mondanátok nekem érveket, hogy mik szólnak a 4 hónapos kori hozzátáplálás MELLETT?
14.29! Olvass utána a tápszer tehéntejből készül!Megőrülök már ettől, hogy a tápszerről úgy beszélnek akik olyan szerencsések, hogy van tejük mintha mi akik nem tudunk szoptatni patkányméreggel etetnénk a gyerekünket! Mesterséges vitamin?
Miért szerinted amit a boltban kapsz gyümölcsöt vagy zöldséget abban mi van? A paradicsomok kémcsőben nevelkednek!
Nekünk 4 hónaposan kellett hozzátáplálni mert nem tudott kakilni, utána nem volt gond!
14:29 mi ez a baromság a tápszer ellen???Az agyon permetezett fújatott gyümölcs és zöldség sokkal jobb ugye???te nagyon okos anyuka lehetsz és gratulálok a
válaszodhoz.
Mostmár tudom te vagy az egyik táptámadó.
Hamarabb megszokja az ételeket a pici baba és nem fogsz úgy járni mint a nővérem akinek 18 hónapos a fia és még mindig szoptat ami nem akkora baj de mivel elfelejtette megkezdeni a hozzátáplálást a gyerek nem fogadja el a főtételt csak a csokit eszi meg.
én saját döntésre, nem orvosi ajánlásra kezdtem hozzátáplálni akkor 4 hónapos tápszeres kisfiamat. Előnyök, amiket észrevettem:
- az utóbbi 2-3 hétben már csak kb. 5-naponta volt széklete, ez teljesen helyreállt a hozzátáplálás megkezdésével;
- nincs mixerem, így villával törtem neki mindent, 6 hónaposan már kicsit darabos ételeket eszik, nem öklendezik neki, nagyon szépen eszik;
- meg van szokva a kanállal, a csőrös itatóval, ügyesen eszik.
A következő gyermekemnél sem fogom másként csinálni.
Szerintem az egyik érv:
- hogy megismerkedjen mínél előbb az ízekkel
a másik:
-a tápszer elég hízlaló és így jobb kiegészíteni gyümivel, zöldséggel.
Senki nem támadta a tápot szerintem...nincs vele gond, ha nincs tej akkor szerencsére van táp.
Semmi hátránya nem lesz...sőt az sem igaz hogy betegesebbek lesznek:) Ne legyetek érzékenyek !
Én sem értem, hogy mért kell pattogni 1-1 válaszon azért, mert nem értünk vele egyet. Megesik az ilyen. Nem volt benne támadás, én igazából először észre se vettem, míg meg nem láttam a rákontrázásokat. Úgy látszik sok a fusztrált anyuka...
Egyébként tény, hogy a gyümölcsök sem a régiek már, de ha amúgy sem anyatejet eszik a baja, akkor már nincs annyira jelentősége, legalább hamarabb megismeri az ízeket, megszokja, és hamarabb változatosabb lesz az étrendje. Én egyébként saját gyümölcsöket, zöldségeket adok a babámnak, és azok nem kémcsőben nevelkednek.
Hát te sem vagy egy agyoniskolázott! Ha úgy gyártják akkor mesterséges? :-)))))))))Ez aztán a tudományos érv! :-))))
A fa asztalt is úgy gyártják még sem műanyag, mégsem mesterséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!