Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mondanátok nekem érveket,...

Mondanátok nekem érveket, hogy mik szólnak a 4 hónapos kori hozzátáplálás MELLETT?

Figyelt kérdés
Vagyis miért jó már akkor elkezdeni?
2010. aug. 4. 14:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
41%

14.29! Olvass utána a tápszer tehéntejből készül!Megőrülök már ettől, hogy a tápszerről úgy beszélnek akik olyan szerencsések, hogy van tejük mintha mi akik nem tudunk szoptatni patkányméreggel etetnénk a gyerekünket! Mesterséges vitamin?

Miért szerinted amit a boltban kapsz gyümölcsöt vagy zöldséget abban mi van? A paradicsomok kémcsőben nevelkednek!

Nekünk 4 hónaposan kellett hozzátáplálni mert nem tudott kakilni, utána nem volt gond!

2010. aug. 4. 15:18
 12/32 anonim ***** válasza:
39%

14:29 mi ez a baromság a tápszer ellen???Az agyon permetezett fújatott gyümölcs és zöldség sokkal jobb ugye???te nagyon okos anyuka lehetsz és gratulálok a

válaszodhoz.

Mostmár tudom te vagy az egyik táptámadó.

Hamarabb megszokja az ételeket a pici baba és nem fogsz úgy járni mint a nővérem akinek 18 hónapos a fia és még mindig szoptat ami nem akkora baj de mivel elfelejtette megkezdeni a hozzátáplálást a gyerek nem fogadja el a főtételt csak a csokit eszi meg.

2010. aug. 4. 15:30
 13/32 anonim ***** válasza:
82%

én saját döntésre, nem orvosi ajánlásra kezdtem hozzátáplálni akkor 4 hónapos tápszeres kisfiamat. Előnyök, amiket észrevettem:

- az utóbbi 2-3 hétben már csak kb. 5-naponta volt széklete, ez teljesen helyreállt a hozzátáplálás megkezdésével;

- nincs mixerem, így villával törtem neki mindent, 6 hónaposan már kicsit darabos ételeket eszik, nem öklendezik neki, nagyon szépen eszik;

- meg van szokva a kanállal, a csőrös itatóval, ügyesen eszik.

A következő gyermekemnél sem fogom másként csinálni.

2010. aug. 4. 15:47
 14/32 anonim ***** válasza:
67%
14:29-es vagyok. Most mit kell kiakadni mindenen? Jézusom!!! Most komolyan. Annyira szánalmas, hogy a terhesség-tehebeesés-babák témakörben olyan érzékenyek az emberek, hogy egy ártatlan válaszon kiakadnak. Üldözési mániátok van? Senki nem támadta a tápot. Olvassátok vissza. Hol látjátok, hogy lehurrogom? Azt írtam csak, hogy az egy mesterséges kaja, mért nem? Úgy gyártják. Ez tény.De nem írtam, hogy káros, meg hogy fuu de rossz. Ha tudni akarjátok, az én babám is tápszeres, nem tudtam sokáig szoptatni. De én úgy gondolom, hogy akkor is ez lehet az egyik oka, hogy a nem anyatejeseknél korábban kezdik. Lehet, hogy rosszul gondolom, de mindegy, a kérdező érveket írt, és én írtam. Ennyi. Pontozzatok le érte, ez a része nem érdekel.
2010. aug. 4. 16:58
 15/32 anonim ***** válasza:
15:18-as. Azt még kifelejtettem, hogy attól, hogy tehéntejből készült, még mesterséges. Mielőtt oltogatni kezded a másikat, inkább gonolkodjál te agyoniskolázott.
2010. aug. 4. 17:03
 16/32 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem az egyik érv:

- hogy megismerkedjen mínél előbb az ízekkel

a másik:

-a tápszer elég hízlaló és így jobb kiegészíteni gyümivel, zöldséggel.

Senki nem támadta a tápot szerintem...nincs vele gond, ha nincs tej akkor szerencsére van táp.

Semmi hátránya nem lesz...sőt az sem igaz hogy betegesebbek lesznek:) Ne legyetek érzékenyek !

2010. aug. 4. 17:14
 17/32 anonim ***** válasza:
48%

Én sem értem, hogy mért kell pattogni 1-1 válaszon azért, mert nem értünk vele egyet. Megesik az ilyen. Nem volt benne támadás, én igazából először észre se vettem, míg meg nem láttam a rákontrázásokat. Úgy látszik sok a fusztrált anyuka...

Egyébként tény, hogy a gyümölcsök sem a régiek már, de ha amúgy sem anyatejet eszik a baja, akkor már nincs annyira jelentősége, legalább hamarabb megismeri az ízeket, megszokja, és hamarabb változatosabb lesz az étrendje. Én egyébként saját gyümölcsöket, zöldségeket adok a babámnak, és azok nem kémcsőben nevelkednek.

2010. aug. 4. 19:23
 18/32 anonim ***** válasza:
16%

Hát te sem vagy egy agyoniskolázott! Ha úgy gyártják akkor mesterséges? :-)))))))))Ez aztán a tudományos érv! :-))))

A fa asztalt is úgy gyártják még sem műanyag, mégsem mesterséges!

2010. aug. 4. 20:10
 19/32 anonim ***** válasza:
48%
"A tápszerek többsége tehéntejből készül, azonban a gyártás során az egyes összetevők arányát az anyatej arányainak megfelelően módosítják. Erre azért van szükség, mert a teljes vagy hígított tehéntej adása súlyos felszívódási zavarhoz, allergiához, alultápláltsághoz vezethet. Anyatej hiányában tehát feltétlenül a tápszer a helyes döntés, a tehéntej adásával várjunk egyéves korig!"
2010. aug. 4. 20:14
 20/32 anonim ***** válasza:
24%
Igen, mesterséges, de most mit kell ezen lovagolni kedves 76%-os! Attól, hogy tehéntej az alapja, még az. Vagy neked külön el kell magyarázni a gyártást? Úgy állítják össze vitamin és tápanyag szempontjából, hogy hasonlítson az anyatejre, és megfelelő legyen a babának. Ez így már eléggé tudományos érv? Komolyabban nem akartam megfogalmazni, mert úgy sem fognád fel a szánalmas gondolkodásoddal. De attól az még természetesen nem méreg, csak nem olyan természetes. Ennyi. De ne feszegessük már ezt. Senki nem kampányol a tápszer ellen.
2010. aug. 4. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!