Mondanátok nekem érveket, hogy mik szólnak a 4 hónapos kori hozzátáplálás MELLETT?
Szia!
Nekem azért javasolta a gyerekorvos és a védőnő hogy 4.5 hónaposan tápláljam hozzá a kisfiamat mert már sajnos nagyon kevés tejem volt. Ha egyből tápszert adok neki akkor azt a pici tejet sem szívta volna ki ami még volt, szóval én megvártam még teljesen elapad és akkor adtam tápszert.
én tudok:
az ízek megszokása miatt, legalábbis nálunk ez volt.
lehet lepontozni!
az első lányomat nagyon elszúrtam a "csak" cicivel. 8-10 hós koráig mást nem evett. Semmi nem kellett neki az égvilágon. cici után darabos jött nála, de az is csak ímmel-ámmal, pl kenyérhéj, és csak a borsót ette meg, amit főztem levesnek, de abból is alig. szó szerint nem bírtam etetni.
a második lányom ordítós volt, kikövetelte, 3 hós kora óta bébiételezett, eszik is rendesen
a fiam "normális". kóstolgatott 4 hós korától, majd 6 hósan ráállt a hozzátáplálásra.
az első lányom 28 hós koráig cicizett, a második 15 (kórház miatt lett elválasztva)
a fiam még most is, 10 hós.
szóval tej van, de amelyik előbb kóstolgatott, az eszik is rendesen. Az első lányom meg maga a válogatás megtestesítője. Kiborít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!