Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez tényleg szégyen?

Ez tényleg szégyen?

Figyelt kérdés

Fél évig nem aludtam végig egy éjszakát, és mondtam a férjemnek, hogy mivel úgy is tápszeres a gyerek, kelljen fel ő hozzá pénteken és szombaton. Erre jött anyám, hogy mi az már, hogy a férjem kel fel a gyerekhez. Tudtommal ketten vállaltuk, ő a gyerek apja, és az, hogy ő 2 éjszaka felkel a gyerekhez, messze nem egyenlő azzal, hogy 6 hónapig én keltem fel hozzá.

Mielőtt itt megköveznétek: nem azért nem szoptatom, mert nekem így kényelmes, hanem mert nem volt tejem. És a férjem ezen a héten meg a jövő héten is itthon lesz. 14 napból 2 éjszaka felkel a gyerekhez.

2020. aug. 8. 15:48
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
92%
#20 Mi az, hogy az ő feladata? 😀 Tán egyedül akarta azt a gyereket? A gyereknevelés nem csak a nő dolga.
2020. aug. 8. 20:40
 22/33 anonim ***** válasza:
5%
22es, oké de akkor a pénzkeresés se egy ember feladata legyen.
2020. aug. 8. 20:50
 23/33 anonim ***** válasza:
90%
Mert a csed az nem bevétel 23?..
2020. aug. 8. 21:10
 24/33 anonim ***** válasza:
98%
#23 Nem is csak az övé, munkából mentem szülni, kapok is csedet, gyedet.
2020. aug. 8. 21:15
 25/33 anonim ***** válasza:
97%
Dehogy szègyen. Gyereknevelès napi 24 òra, amig ketten vàllaltunk. A fèrjem is segìt èjszaka. Sokszot megosztjuk az èjjeleket. Minimum 3x kel a 9 hòs lànyom èjszaka, de van, hogy 30 percenkènt. Ès sokkal türelmesebb vagyok, ha alszom, mint mindenki. A gyereknek meg erre van szüksège.
2020. aug. 8. 22:28
 26/33 anonim ***** válasza:
88%

Hát ez nettó f.szság, hogy aki otthon van a gyerekkel, az nem dolgozik. Amikor valaki azt mondja, hogy aludjak akkor, amikor a gyerek, képen tudnám törölni. A 6 hós gyerekem reggel 6 körül kel, délelőtt kb 1*20 percet alszik, délután kb 2-3* 10, max 30 percet. Még a szememet is alig csukom be, mire ő már vigyorogva felébred. Imádom, de fárasztó vele egy-egy nap. Apa du.jön és besegit, én meg próbálok regenerálódni 1-2 óra alatt. Nem szégyen, hanem munkamegosztás.

Ennyi buta anyukát...

2020. aug. 8. 22:33
 27/33 anonim ***** válasza:
98%

Döbbenet mennyi elb.szott ember van. Neked is jár a pihenés.

Akik a férj munkájával jönnek, már nem azert de a gyerek nélkül is kéne dolgozna. Es nem hiszem h minden újdonsült apuka reggeltől estig csak dolgozik. Ellenben van szabadnap, szabadság. A gyereknek meg szülei vannak, nem egy anyja csak meg egy bankautomata aki az apja. A nő is kap gyedet legtöbbször szóval eltartani sem kell. De akinek megterhelő a családjára fordítani az idejét, energiáját, pénzét az ne vállaljon családot, neki felesleges.

2020. aug. 8. 23:19
 28/33 anonim ***** válasza:
85%
Végigolvastam a válaszokat... Hihetetlen.... 2 gyerekem van. A lányom iszonyat hasfájós volt+ rossz alvó, de ketten vállaltuk! Volt olyan, hogy a párom jött szó nélkül átvenni a gyereket éjjel, mert tudta, hogy órák óta nyűglődik én meg elfáradtam. Anyósom is velünk lakott(meghalt 2 éve) ő is jött amikor sírt a lánykám, büszke volt rá amikor, hogy nála aludt el a pici. Szerintem a válaszok alapján néhány férfi, vagy még tapasztalatlan, nem szült nő adott meglehetősen sértő választ! Kikérem Magam és a többi Anyuka nevében ezeket a lenéző, hangnemet, hozzászólást! Ne engedd anyudnak, hogy beleszóljon, inkább fogd be segíteni 1 éjszakára a baba mellé, utána meggondolja miket mond!
2020. aug. 9. 01:12
 29/33 anonim ***** válasza:
89%
Akik itt fröcsögnek, pusztán irigyek. Őket xarba se veszi otthon a zuruk, aztán dögöljön meg a szomszéd tehene is. Nem lehet jó leírni azt, hogy a férjem egy farok, aki elnézi, hogy egyedül szenvedek. Jobb rá ideológiát gyártani, hogy ez így van rendjén.
2020. aug. 9. 06:21
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is így volt. 8 hónapos korukig szoptattam a lányaim. Voltak olyan éjszakák (pl fogzásnál), hogy megszoptattam őket és utána még óráig fent voltak. Akkor a férjem maradt fent velük. Adamo hintát rengeteget használtuk. Oda betette őket és ott "beszélgetett" velük. Én meg aludtam. Szülés után repedtem, szakadtam, 2 hétig menni sem tudtam. Akkor is rengeteget segített a férjem. Egy család vagyunk, nehogy már ne legyen normális, hogy támogatjuk egymást. Sajnálom azokat az anyákat, akik szerint a férjnek csak az a dolga, hogy elmenjen pénzt keresni.
2020. aug. 9. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!