Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez tényleg szégyen?

Ez tényleg szégyen?

Figyelt kérdés

Fél évig nem aludtam végig egy éjszakát, és mondtam a férjemnek, hogy mivel úgy is tápszeres a gyerek, kelljen fel ő hozzá pénteken és szombaton. Erre jött anyám, hogy mi az már, hogy a férjem kel fel a gyerekhez. Tudtommal ketten vállaltuk, ő a gyerek apja, és az, hogy ő 2 éjszaka felkel a gyerekhez, messze nem egyenlő azzal, hogy 6 hónapig én keltem fel hozzá.

Mielőtt itt megköveznétek: nem azért nem szoptatom, mert nekem így kényelmes, hanem mert nem volt tejem. És a férjem ezen a héten meg a jövő héten is itthon lesz. 14 napból 2 éjszaka felkel a gyerekhez.

2020. aug. 8. 15:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
93%

"Amúgy csak én vettem észre, hogy megszaporodtak a bunkó válaszok?"

Ez már egy éve így van, mérhetetlenül tahó "anyukák" járnak ide. Vagyis nemcsak itt, de mondjuk face-en névvel-címmel ugyanezt az ostoba türhő stílust tolják nagyon sokan.

2020. aug. 8. 16:43
 12/33 anonim ***** válasza:
93%

De mostanában különösen. Ilyeneket írnak h pulya, fattyú, kölyök. És persze a szövegkörnyezet se semmi ezek mellé. Jah és persze a moderátorok szerint ez tök oké.

Lehet amúgy csak én nem találkoztam eddig ekkora bunkósággal🤷

2020. aug. 8. 16:48
 13/33 anonim ***** válasza:
11%
Azt lehet vajon tudni, hogy miért törölték a válaszom?
2020. aug. 8. 17:07
 14/33 anonim ***** válasza:
98%
Jesszusom, dehogy szégyen! Meg se forduljon ez a fejedben! Ha elfogadja, hogy éjjel apa eteti, megnyugszik, akkor éljetek ezzel a lehetőséggel. Anyukád valószínűleg az a típus, aki megszokta (vagy még úgy nevelték), hogy a gyermek körül minden az anya dolga, de ez nem így van.
2020. aug. 8. 17:17
 15/33 anonim ***** válasza:
95%
Én szoptattam, mégis volt, hogy a férjem hozta át a gyereket, én csak a szájába tettem a cicit.😂🙈 6 hónaposan már megoldotta maga az éjszakai cicizést.
2020. aug. 8. 17:51
 16/33 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk kezdetektől így van. Péntek vagy szombat éjjel a férjem alszik a gyerekkel így nekem heti 1x van egy teljes éjszakám.

Sajnos kell is, mert 14 hónaposan is többször megébred éjjel.

2020. aug. 8. 18:28
 17/33 anonim ***** válasza:
4%

Nekem ez nagyon furcsa... Szóval már 2 hete otthon van... Oké. És a fél év alatt hányszor ment dolgozni és hànyszor mentél te?

Kivi lennék az ilyen nőkre tényleg... Mibe fàradsz el? Màs nők ugyanezt csinàljàk mint te, háztartásra gondolok, mellette ledolgoznak napi 12 órát is.

És nem alszanak többet mint te... Sőt.

Mindezt nőként írtam.

2020. aug. 8. 19:35
 18/33 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként írtad, hogy anyád mit reagált, de a férjed hogy reagált? Az a lényeg.végül miben állapodtatok meg?
2020. aug. 8. 20:23
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
Igen te napi hányszor mész a férjed helyett dolgozni? Vagy csak az a normális ha ő csinálja a te feladatod de neked nem kell az övét?
2020. aug. 8. 20:37
 20/33 anonim ***** válasza:
15%
18as te normális vagy? Ilyet írni...ennyi erővel annak is sorvadjon el a méhe aki arra nem képes hogy keljen a saját gyerekéhez? Ti pihikézhettek mikor a gyerek alszik. Aki dolgozik az nem dőlhet le napközben egy félórára. Bár ezt sokatoknak hiába magyarázzuk.
2020. aug. 8. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!