Ez tényleg szégyen?
Fél évig nem aludtam végig egy éjszakát, és mondtam a férjemnek, hogy mivel úgy is tápszeres a gyerek, kelljen fel ő hozzá pénteken és szombaton. Erre jött anyám, hogy mi az már, hogy a férjem kel fel a gyerekhez. Tudtommal ketten vállaltuk, ő a gyerek apja, és az, hogy ő 2 éjszaka felkel a gyerekhez, messze nem egyenlő azzal, hogy 6 hónapig én keltem fel hozzá.
Mielőtt itt megköveznétek: nem azért nem szoptatom, mert nekem így kényelmes, hanem mert nem volt tejem. És a férjem ezen a héten meg a jövő héten is itthon lesz. 14 napból 2 éjszaka felkel a gyerekhez.
"Amúgy csak én vettem észre, hogy megszaporodtak a bunkó válaszok?"
Ez már egy éve így van, mérhetetlenül tahó "anyukák" járnak ide. Vagyis nemcsak itt, de mondjuk face-en névvel-címmel ugyanezt az ostoba türhő stílust tolják nagyon sokan.
De mostanában különösen. Ilyeneket írnak h pulya, fattyú, kölyök. És persze a szövegkörnyezet se semmi ezek mellé. Jah és persze a moderátorok szerint ez tök oké.
Lehet amúgy csak én nem találkoztam eddig ekkora bunkósággal🤷
Nálunk kezdetektől így van. Péntek vagy szombat éjjel a férjem alszik a gyerekkel így nekem heti 1x van egy teljes éjszakám.
Sajnos kell is, mert 14 hónaposan is többször megébred éjjel.
Nekem ez nagyon furcsa... Szóval már 2 hete otthon van... Oké. És a fél év alatt hányszor ment dolgozni és hànyszor mentél te?
Kivi lennék az ilyen nőkre tényleg... Mibe fàradsz el? Màs nők ugyanezt csinàljàk mint te, háztartásra gondolok, mellette ledolgoznak napi 12 órát is.
És nem alszanak többet mint te... Sőt.
Mindezt nőként írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!