Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez tényleg szégyen?

Ez tényleg szégyen?

Figyelt kérdés

Fél évig nem aludtam végig egy éjszakát, és mondtam a férjemnek, hogy mivel úgy is tápszeres a gyerek, kelljen fel ő hozzá pénteken és szombaton. Erre jött anyám, hogy mi az már, hogy a férjem kel fel a gyerekhez. Tudtommal ketten vállaltuk, ő a gyerek apja, és az, hogy ő 2 éjszaka felkel a gyerekhez, messze nem egyenlő azzal, hogy 6 hónapig én keltem fel hozzá.

Mielőtt itt megköveznétek: nem azért nem szoptatom, mert nekem így kényelmes, hanem mert nem volt tejem. És a férjem ezen a héten meg a jövő héten is itthon lesz. 14 napból 2 éjszaka felkel a gyerekhez.

2020. aug. 8. 15:48
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
98%
Dehogy szégyen! Édesanyád maradi felfogású. Meg gondolom szereti játszani a mártírt. Ő az apja a gyereknek, nem fog belehalni, ha 2 éjszaka felkel a gyerekhez. Akkor se lenne az, ha 14 napból 14 éjszaka felkelne a gyerekhez. Oké, hogy ő most pihen, de neked sose volt olyan, hogy pihentél volna fél évig. És a férjed dolgozik, de amint vége a műszaknak, megszűnik a munka, míg egy anyának (és jobb esetben) apának nem szűnik meg a műszak, mert nem mondhatod azt egy gyereknek, hogy "Bocsi életem, nem kelek fel hozzád, majd csak reggel.".
2020. aug. 8. 15:52
 2/33 anonim ***** válasza:
5%
Nem szégyen. De félévesen már le kellene szoktatnio az éjszakai evésekről.
2020. aug. 8. 15:57
 3/33 anonim ***** válasza:
97%
Itthon, a Mártír Anyák Országában igen, hiszen itt még az is ciki, ha egyéves koráig mondjuk a nagyanyjára bízod egy délelőttöt. Normális, kiegyensúlyozott párkapcsolatban meg nem.
 4/33 anonim ***** válasza:
2%
És akkor mi van, ha nem kelt hozzájuk?
 5/33 anonim ***** válasza:
97%

Nálunk már egy hónapja a férjem kel éjjel, mert én kipurcantam. Ő éjjel 1-2 körül eteti, én hajnali 5-6 körül.

6 hónapos, még nem alussza át az éjszakát.

2020. aug. 8. 16:23
 6/33 anonim ***** válasza:
89%
Az lenne a minimum. Az enyém 9 hónapisan is állandóancicit akar, ha tápszeres lenne, már rég befogtam volna mindenkit segíteni.
2020. aug. 8. 16:32
 7/33 anonim ***** válasza:
2%
Hát nem tudom.. Én 8 hónapja kelek hozzá, 3 hónapja óránként minimum 2x. Saját szobája van. Mégsem rinyálok. Azt meg 12 óra vezetés és munka után a szabadmaojain biztos nem várnám el a páromtól, hogy ne aludjon. Meg igazából nem is tudnék nyugodtan aludni, hogy nem én vagyok vele ha sír, fáj a foga, vagy akkor mindketten ott vagyunk. De így én nem csinálnám és szerintem szégyen, igen.
2020. aug. 8. 16:35
 8/33 Furujika válasza:
96%
Nem szegyen. Mint ahogy egy ferj kiveszi a sajat felet a hazimunkabol, ugy a gyerekkel kapcsolatos teendokbol is ki veszi.
2020. aug. 8. 16:39
 9/33 anonim ***** válasza:
98%

Hát basszus nem hogy nem szégyen de én konkrétan irigyellek kicsit. Jó szeretek szoptatni meg minden de 11 hónap után jól esne csak 1 éjszakát átaludni. Mondjuk szerintem úgyse menne mert ha később kel véletlen is felébredek 😂😂

Amúgy csak én vettem észre, hogy megszaporodtak a bunkó válaszok?

2020. aug. 8. 16:39
 10/33 anonim ***** válasza:
7%
Nem szégyen, miért lenne az? Viszont azt sem értem, hogy mit kell rinyálni a keléseken? Ha úgyis otthon vagy. Akkor legfeljebb tovább alszol, és kész.
2020. aug. 8. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!