Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 18 hónapos kisfiam nappal is...

18 hónapos kisfiam nappal is cicin alszik el, erről szeretném leszoktatani. Hogy kezdjek hozzá, hogy ne nagyon viselje meg? Ebédel rendesen is.

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 12:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Én is úgy gondolom, hogy várok 2 éves koráig, aztán majd látjuk.
2010. aug. 6. 12:10
 12/12 anonim ***** válasza:
25%
Az én kisfiam is cicin aludt/alszik el, de nekünk azért nem volt jó, mert, amikor le akartam tenni elég sokszor visszariadt, és ezután már nem tudtam visszaaltatni, azaz volt napunk, amikor emiatt egész nap nem aludt a kisfiam! És ez nem jó se nekem, de főleg neki nem! Hát én ezt untam meg! Ő most 20 hónapos, én megpróbáltam nála az Aludj jól gyermekem c. könyv módszerét, részben be is jött, gondom akkor van, ha nagyszülőknél vagy nyaralni vagyunk, akkor sajnos cicin alszik el. Tejem már nagyon kevés van, de pszichésen nagyon igényli a cicit, így most azt próbálom, hogy van cici, de nem alvás előtt. Este szó nélkül elalszik, csak berakjuk az ágyába. Nappal sajnos van hogy még sírdogál, de, ha magától alszik el, határozottan többet alszik, és jobban kipiheni magát! Ha nálatok nem gond, hogy hogy tedd le, miután elaludt, és nem riad vissza, akkor én sem venném el a cicit, és hagynám azon aludni, de nálunk ez tarthatatlan volt!
2010. aug. 6. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!