Mikor mertètek kikapcsolni a légzésfigyelőt?
Figyelt kérdés
8 hónapos a kisfiam,vezeték nélküli egylapos Angelcare van,sokat riaszt,mert a baba lemàszik róla. Hajnal ötkor felveri a hàzat. Persze mindig a kisàgy fejtàmlàjànàl vagy a matrac aljàn alszik a baba vagy fent is van. Fèrjem szerint veszélyeztetem a baba életèt,ha kiveszem alóla,de nekem kell èjjel többször kiugrani az àgyból,ha jelez,az amúgy is rosszul alvó gyerekhez. Nem tudom,hogy mit csinàljak ...2020. aug. 1. 06:57
21/21 anonim válasza:
Szia! Nekünk is ilyen van. Ha csak mostanában riaszt sokszor, akkor érdemes megpróbálkozni egy elemcserével. Nálunk ez megoldotta a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!