Volt olyan, hogy becsipogott a légzésfigyelő (15mp figyelmeztetés), aztán elkezdett sípolni is (20mp), de magától elhallgatott?
Angelcare figyelőnk van, még sosem volt ilyen. A pici ébren volt, mikor odaértem, épp forgolódott, altatta volna magát, ujja a szájában, ahogy szokott. A figyelő 2 lapos, azt hiszem, pont a kettő lap találkozásánál, keresztben feküdt. Lehet olyan, hogy ezért bejelez? Ha tök jól van a baba, ugye ne pánikoljak, miért volt ez? Visszaforgattam, elaludt.
Vagy tényleg nem vett levegőt ilyen sokáig? De ezt miért csinálná?
5 hónapos amúgy, egészséges, ma különösen vidám :)
Nekünk az angelcare nagyon nagyon gyakran riasztott tévesen. Már azt hittem kivágom. De az én fiam kis súlyú volt és ezért történt. Mikor elerte a 3,5 kg-t akkor megszűntek a riasztások.
De egy barátnőm normál súlyú babával ugyanígy járt az angelcare-el. Nem értem igazából, mert amúgy elvileg megbízható márka. Sok kórházban is ezt használják.
Még egyedül a matrac vastagság lehetett gond.
Egyes vagyok.
Ha keresztbe a két lap metszetén feküdt, akkor simán lehet riasztás, mert mindkét lapon csak félig fekszik. Ugyan érzi a lélegzetvételt, de picinek, tehát azt hiszi túl mélyen alszik a baba, azt hiszi hogy kicsi levegőket vesz, és ilyenkor is ébreszt/sípol, mert úgy van beállítva. Ami nem is baj, mert egy nagyon mély alvásnál is jelez, mielőtt baj lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!