Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor mertètek kikapcsolni a...

Mikor mertètek kikapcsolni a légzésfigyelőt?

Figyelt kérdés
8 hónapos a kisfiam,vezeték nélküli egylapos Angelcare van,sokat riaszt,mert a baba lemàszik róla. Hajnal ötkor felveri a hàzat. Persze mindig a kisàgy fejtàmlàjànàl vagy a matrac aljàn alszik a baba vagy fent is van. Fèrjem szerint veszélyeztetem a baba életèt,ha kiveszem alóla,de nekem kell èjjel többször kiugrani az àgyból,ha jelez,az amúgy is rosszul alvó gyerekhez. Nem tudom,hogy mit csinàljak ...
2020. aug. 1. 06:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
10-es voltam... másfél ÉVES korukra gondoltam, nem másfél hónapos... :D
2020. aug. 1. 09:28
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
Én hat hónapos korában vettem ki, ő akkor már vándorolt.
2020. aug. 1. 09:41
 13/21 A kérdező kommentje:
A bôvítes jó ötlet,utàna nezek. Én hasznàltan nem szeretnèk venni,ki tudja mashol mit babràltak vele otthon .
2020. aug. 1. 10:06
 14/21 anonim ***** válasza:
42%
Az elsőnél nem emlékszem, a másodiknál elő sem vettük - mondjuk csak pár hétig aludt a kiságyban amúgy is
2020. aug. 1. 10:26
 15/21 anonim ***** válasza:
88%
Barátnőm 8 honaposan vette ki, nővérem 6 honaposan. En szerintem az erettsegiig használni fogom 😀
2020. aug. 1. 10:49
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
A nagy alól 1 évesen vettük ki, a kicsi szívbeteg, nála marad 2 évig, ha kibírja addig a kiságyban.
2020. aug. 1. 12:31
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
te is úgy jártál mint én. rosszul értelmeztem az érzékelőt, én is a legmagasabbra állítottam, mert gondoltam, a legérzékenyebb azt jelenti, a legkisebb mozgást is megérzi, de pont, hogy nem, fordítva van, a legminimálisabb légzéskimaradás miatt is riaszt. Átállítottam 5-ről 3-ra, azóta soha nem riasztott - kivéve, mikor elfelejtettem kikapcsolni. 1,5 éves koráig volt alatta, családsegítős vagyok, sajnos 4 olyan esettel is volt dolgom, ahol légzésleállás volt, és csak egyik babánál volt "előzmény" - anyuka dohányzott...
2020. aug. 1. 12:56
 18/21 anonim ***** válasza:
61%
Kis súlyú koraszülött volt a fiam, 2 éves koráig terveztem használni. Végül 8 hónaposan már csak velünk volt hajlandó aludni, így akkor abba maradt a használata. Hamarosan 2 éves lesz.
2020. aug. 1. 13:44
 19/21 khniki ***** válasza:
0%
Soha nem is volt légzésfigyelőnk...
2020. aug. 1. 19:31
 20/21 A kérdező kommentje:
17-es,megneztem a fokozatot,harom allas van ,a kozepson volt gyarilag,az az ajanlott es van egy - es van egy +. A + on van,mert a masikon folyamatosan pittyegett.
2020. aug. 1. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!