Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A TESCO-ban vásárolt ruhák...

A TESCO-ban vásárolt ruhák csak az én gyermekemre nem jók?

Figyelt kérdés
16hónapos a babám.Ha 9-12hónapos ruhákat veszem kicsik,ha a 12-18hónaposat nagy.A legtöbb így van.
2010. aug. 3. 19:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
nekem soha nem mentek össze és soha nem fakultak ki:D
2010. aug. 3. 20:56
 12/25 anonim ***** válasza:
A cherokee nekünk is bevált.Volt,hogy a 0-3 hós badyt hordta a lányom 5 hósan pedig nagy babának számít.
2010. aug. 3. 21:00
 13/25 anonim ***** válasza:
Általában nagyobb méret kell ,az Auchanosról nem is beszélve !
2010. aug. 3. 21:02
 14/25 anonim ***** válasza:
Nekünk sincs vele semmi bajunk, a minőségük is nagyon jó. 4 hónapos, hossza azonban egy 7 hónaposénak felel meg, így azt tartom szem előtt a vásárlásnál.
2010. aug. 3. 21:27
 15/25 anonim ***** válasza:

Nekünk 1 éves koráig nem volt jó a body, kétszer belefért volna széltében, ráadásul egy mosás után az alja teljesen kifodrozódott, kinyúlt. Most két évesen sokat hízott,az utolsó méretes body jó rá, mondjuk hosszban mindjárt kinövi és szélességben is még kicsit lötyög rajta, de éjszakára megteszi. 92 centis a csajszi, de hosszra általában a 1-1/2 éves ruhák jók rá, de a derekán mindnek igazítani kell, mert szó szerint lecsúszik róla a földre.

Én leginkább a kord anyagú ruhákat veszem ott, azok derékigazítás után jól bírják a strapát. A többdarabos pizsamákkal viszont nagyon meg vagyok elégedve, főleg a végiggombossal, bár kicsit széles de a minősége jó, a következő gyerek is abban fog aludni.

2010. aug. 3. 21:36
 16/25 anonim ***** válasza:

Lehet a Chreokee minősége jó, de annyiért H&M-ben, vagy C&A-ban is kapsz cuccot, arról nem beszélve, hogy Intersparban feleannyiért vettem Cherokee melegítőt alányomnak, mint a tesóm szintén neki a Tescoban. tescóról összeségében:

drága, gazdaságos cuccok ehetetlenek, ihatatlanok...

2010. aug. 3. 22:13
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló a problémám. Kisfiam 14 hónapos. Elvileg a 12-18 hós ruhák kellenének neki, de sajnos iszonyú nagyok rá. A 9-12 hónapos szélességre jó lenne, de hosszra kicsi, és ez csak a Tesco-ban kapható ruhákra érvényes, mert amúgy az összes többi márkából jó a korának megfelelő méretezésű cucc.
2010. aug. 3. 23:24
 18/25 anonim ***** válasza:
Ezért ( is) tesco:-((((
2010. aug. 3. 23:26
 19/25 anonim ***** válasza:
Nekünk nagyon sokféle márkájú babaruhánk van(közte Tescosak is) és a 4 hónapos babámra 56-74-ig adok rá ruhákat. Én már csak ránézésre vásárolok a Tesco-ban is és más márkás üzletekben is...
2010. aug. 4. 00:48
 20/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Kisfiam 21 hónapos,de nagyon sok Tesco-s ruhája még 12-18 hónapos,de van 9-12 hónapos pólója is.

Általában a body-k azok jók,ha kinőtte,abból mindig vehetem a következő méretet,igaz ő vékonyka gyermek

2010. aug. 4. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!