Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A TESCO-ban vásárolt ruhák...

A TESCO-ban vásárolt ruhák csak az én gyermekemre nem jók?

Figyelt kérdés
16hónapos a babám.Ha 9-12hónapos ruhákat veszem kicsik,ha a 12-18hónaposat nagy.A legtöbb így van.
2010. aug. 3. 19:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
19 hónapos fiam most kezdte el hordani az 1 évesre valókat. A 4 éves fiamra 3 éves ruhák a jók.
2010. aug. 3. 19:58
 2/25 anonim ***** válasza:
Én mindég Tescos bodykat vettem. Nem volt velük probléma. 18 hós a kisfiam, a 18-24 hós bodykat már kinövi sajna és a Tescoban nincs nagyobb. Pedig szerettem.
2010. aug. 3. 20:07
 3/25 anonim ***** válasza:
sose volt gondunk a méretekkel a tesco-s cuccok esetén.
2010. aug. 3. 20:09
 4/25 anonim ***** válasza:
Nálunk még nem volt gond a méretet illetően, pedig meglehetősen sok tescos ruhája van a kislányomnak. 15 hónapos.
2010. aug. 3. 20:17
 5/25 anonim ***** válasza:
Nekünk csak annyi volt a gondunk velük, hogy a bodyk mindig bőek voltak rá. Az én fiam alkatára az Auchanos cuccok a jók. Ja és a Tescos napozónak nagyon bő a nyakkivágása. Mindig kinn van a drágám egyik válla belőle :) Nagyon szexi :)))
2010. aug. 3. 20:19
 6/25 anonim ***** válasza:
17 hónapos a lányom, pont jók rá a 12-18 hós ruhák. Szerintem veszik az átlag 12-18 hós gyereket, és arra méretezik a ruhákat, de mnden gyerek más így van amire kicsi van amire nagy, van amire pont jó. 1 évesen vettem neki ezeket a ruhákat, akkor kucsit nagy volt az ujja felhajtottam, a szoknyàk ruhák térd alá értek most térd fölé, a nadrágokat felhajtottam most pont jó a hosszuk, fèl évig tudjuk őket hordani.
2010. aug. 3. 20:20
 7/25 anonim ***** válasza:

Sokáig a fiamnak is nagy volt a korának kiírt ruha, de most elég sokat hízott, elérte a vele egykorúak súlyát, előtte vékony volt, így most a korának megfelelő jó rá.

Egy dolog van, hogy mindennek az ujja hosszú, miközben a ruha többi része pont jó.

19 hónapos

2010. aug. 3. 20:23
 8/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. 18-24 hónaposokat hord jelenleg a 19 hónapos fiam.
2010. aug. 3. 20:24
 9/25 anonim ***** válasza:
0%

Mert tescós ruhák, nekem összemnetk, kifakltak, nem is vásárolok ott.

Auchanban szoktam inkább venni, ha hasonló minőséget akarok, vgyis arra van pénzem.

2010. aug. 3. 20:25
 10/25 anonim ***** válasza:
ha a cherokee-ra gondolsz, nekünk bejött méretben, stílusban és minőségben is! kicsit ugyan rövid az ujja mindennek, de ez már az én fiam hosszú karjai miatt van:)
2010. aug. 3. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!