Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyedi vagy tömegnév?

Egyedi vagy tömegnév?

Figyelt kérdés

A gyereknek inkább egyedibb, vagy tömegnevet érdemes adni?

Listás nevek:

Szép tömegnevek:

Hanna, Lujza, Bianka, Petra

Különlegesebb nevek:

Leandra, Minerva, Bellaróza, Bellatrix

Nagyon kirívó:

Zseraldina, Georgina, Klaudetta

Milyen fajta név a legjobb a gyereknek?

2020. júl. 24. 13:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
70%

Nekem pl. több Georgina ismerősöm van, mint Lujza. (Előbbiből 5, utóbbiból 1, de csak második keresztnév)

Úgyhogy nem mondanám tömegnévnek a Lujzát, vagy kirívónak a Georginát. Amúgy mindkettő szép szerintem, a listából ezt a kettőt adnám.

2020. júl. 24. 14:37
 12/33 anonim ***** válasza:
64%

A Hanna irritálóan gyakori, nem is értem aki még mindig ezt adja azt ez hogy nem zavarja...

Lujza kutyanév.

Bianka szép ez az egy tetszik de nem adnám mert elcsépelt.

Petra sosem volt szimpatikus.

Ezek a Leandra, Bellatrix, Minerva, Bellaróza nevek, ezeket most viccen kívül, a Harry Potterből szedted? 🙄

Zseraldina romás, Georgina egyáltalán nem kirívó hanem nagyon gyakori, Klaudetta így magyarosan nem szép.

Én a Biankát adnám vagy a Georginát ezek közül, de normál esetben egyik sem lenne a listámon.

2020. júl. 24. 14:53
 13/33 anonim ***** válasza:
50%
[bírom ezt a "kutyanevezést" ... valójában a 12-nek van kutyaneve, ha úgy gondolja, hogy azért, mert egyszer egy kutyát neveztek el ezzel a keresztnévvel, akkor az kutyanév lett.. ugyan már].
2020. júl. 24. 14:59
 14/33 anonim ***** válasza:
71%

Én a felsorolt nevek közül a Hannát biztos nem adnám. Nemzetközi tucatnév. Már idegesítően sok van belőle.

Ami tetszik és adnám is : Minerva, Georgina

2020. júl. 24. 15:06
 15/33 anonim ***** válasza:
76%

Ami neked tetszik.

Amúgy az általad felsorolt tomegnevek lehet hogy szerinted azok, én egy ilyen nevűt sem ismerek.

2020. júl. 24. 15:16
 16/33 anonim ***** válasza:
76%

Nekem innen a Bianka, a Petra és a Georgina tetszik. A Georgina amúgy szerintem "tömegnév" nagyon sokan adják, nem kirívó. De attól még szép.

A másik két kirívó kategóriába tett neved szerintem borzalmas.

A különlegesekből a Bellatrix-et nem adnám semmiképp, nem akarom egy gonosz karakterről elnevezni a lányom. A többi név sem kifejezetten tetszik ebben a kategóriában, de nem is olyan rosszak.

2020. júl. 24. 15:23
 17/33 anonim ***** válasza:
66%
aki lepontoz egy ilyen kérdésre adott személyes választ annak ennyire nincs élete?
2020. júl. 24. 15:49
 18/33 A kérdező kommentje:
12: Egyedül a Bellatrixről tudom, hogy van a HP-ben. A Minervára most kerestem rá és tényleg benne van (McGalagony). A Leandra és Bellaróza viszont nagyon mellékszereplő lehetett, mert semmit nem találok róluk.
2020. júl. 24. 16:00
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
Szép tömegnevek
2020. júl. 24. 16:39
 20/33 anonim ***** válasza:
83%

A Georgina hogy kerülhet egy csoportba a Zseraldina és a Klaudetta idiótaságok közé, mint nagyon kirivó?! Gyönyörű, normális név!

A Bellaróza és a Bellatrix nevetséges, erőltetett, szánalmas ocsmányságok.

2020. júl. 24. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!