Tetszik a Barnabás név?
Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 13:30
11/35 anonim válasza:
Nekem kozepesen tetszik, nem vagyok oda erte, de nem is utalom:)
13/35 anonim válasza:
Én az a fajta vagyok (és szerintem sokan vagyunk így) H egy nevet személyhez kötünk. Nos nekem volt egy Barnabás osztálytársam...nos. Ebből kiindulva soha de soha nem adnám ezt a nevet a gyerekemnek. Állandóan az a kis kretén jutna eszembe róla. Megaztán az egy szín....Barna...mert így becézik. Ugyanígy utálom Piroskát, Lillát...Szerencsére nincs több színnév...fúúú szal nem.
Sokkal szebb nevek is vannak.
14/35 anonim válasza:
A Lilla miért lenne "szín név"?:O
15/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem még nem volt negatív tapasztalatom ilyen nevű emberrel. Amúgy becenevek közülén sem vagyok Barna párti. Inkább Barnus.
2010. aug. 3. 13:48
16/35 A kérdező kommentje:
Hát, igen. Az utolsó kérdés tényleg jogos.
2010. aug. 3. 13:49
17/35 anonim válasza:
nagyon tetszik! gyerekként Barni, Barnus, férfiként Barnabás. nagyon jó!
18/35 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, sosem adnám a kisfiamnak, mert ennél szerintem szebbek vannak, például olyan ami egy kisfiúnak is meg egy férfire is illik.:) De ha neked tetszik az a lényeg.:)
19/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sokan írják hogy vannak szebb nevek, amit én tudok is, és el is hiszek. Kíváncsi lennék rá hogy nektek milyen nevek tetszenek. Légyszi írjatok szebbeket! Előre is köszi!
2010. aug. 3. 14:02
20/35 anonim válasza:
Lilla=lila (számomra)
Piroska=piros
Barnabás=barna
Nos...a kérdésedre válaszolva, nekem egyártalán nem tetszik a név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!