Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek sokáig cicizett/cicizik...

Akinek sokáig cicizett/cicizik a babája (mondjuk még másfél évesen is), az írna egy kis jellemzést róla?

Figyelt kérdés
az én kislányom nagyon anyás (19 hónapos múlt), érzékeny, de emellett önfejű, akaratos is, kíváncsi lennék, lehet-e összefüggés. :)
2010. aug. 3. 12:49
 1/8 anonim ***** válasza:

18 hós koráig.

nagyon apás!!!! akaratos és nagyon bújós igazi csupasziv kislány. szereti az állatokat.

2010. aug. 3. 12:50
 2/8 anonim ***** válasza:
23 hónaposan is cicizik :)) Nagyon önálló, de mégis bújós, ha éppolyanja van, nagyon könnyen ismerkedik akár gyerekekkel, akár felnőttekkel. Imádja az apját, a tesókat és úgy látom, engem is :))) Borzasztóan talpraesett gyerkőc, de szerintem ebbe az is belejátszik, hogy 3 nagy tesója van... Ja! nagyon jó természetű,érzékeny, de nem hisztis, nem sírós, nem is akaratos :)
2010. aug. 3. 12:55
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! úgy látom, nincs semmi összefüggés semmivel. :)))))
2010. aug. 3. 13:01
 4/8 anonim ***** válasza:
20 hónapig cicizett kisfiúnk,aki végtelenül alkalmazkodó(pl bárhol jól alszik,utazáskor,stb.Most kezdi az akaratosságot,de mindent meg lehet vele "dumálni".Nagyon ragaszkodik az önállóságához,időnként korán és erején felül.Imádja a családját,bárkivel szivesen elvan,csak este kell hogy biztos pontként,ott legyen anya vagy apa.10 nap múlva 2.éves lesz :)
2010. aug. 3. 13:10
 5/8 anonim ***** válasza:

19 hóig cicizett /a tesót nem fogom eddig szoptatni, mert sztem is van összefüggés/

most 23 hónapos,de a mai napig nyúlkál a cicimhez.

Akaratos, hisztis, önfejű...nagyon kemény gyerek :O)

anyanyanyanyany...EZ MEGY :o)

Amúgy oroszlán, ennek is tulajdonítom a modorát.

2010. aug. 3. 13:20
 6/8 anonim ***** válasza:
a lányom mérleg....
2010. aug. 3. 13:34
 7/8 anonim ***** válasza:
2. vagyok, az enyém is oroszlán, de nem igazán illik rá...
2010. aug. 3. 13:35
 8/8 A kérdező kommentje:

fú. :))

Az enyém Bak. :D

Én Oroszlán vagyok. megy a harc kinek is legyen igaza, még szerencse hogy egyelőre nagyobb és okosabb vagyok nála, ezzel könyörtelenül vissza is élek. :DD

2010. aug. 3. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!