Sírni hagyni? , aludj jól gyermekem?
Vedd fel és nyugtasd meg.
Nem kell, hogy szenvedjen a gyerek.
Más... nagy tévhit, hogy a gyereknek minél előbb át kell aludnia az éjszakát. Sok baba azért is kel fel, mert hiényzik neki az anya és a cici. Csak veled szeretne lenni.
Soha nem hagytam sírni.Nemrég leszoktattam az éjszakai evésről, de akkor is kel inni.Egy kis ivás, ölelkezés és már alszik is tovább:)
Szoktasd le Te is az éjszakai evésről!Anyatejes?
A múltkor utánaolvastam a sírni hagyós módszer hátrányainak.3-4 éves korában akár alvászavaros is lehet a pici.
én nem hagynám sírni. ha kell, felkelek, megszoptatom, elringatom, ezért vagyok az anyja, ez a dolgom. szerintem pont a gyors módszerek a kíméletlenek! pl. a sírni hagyás lehet, hogy hatásos, mert megtanulja, hogy ha kér, ha nem, akkor sincs segítség, nem jönnek be hozzá, így aztán nem is próbál segítséget kérni. de biztos, hogy ilyen áron akarjátok átaludni az éjszakát?
próbálj inkább csak inni adni neki éjjel, aztán ha már az elég, akkor csak cumit, a végén azért már nem fog felkelni. lehet, hogy 2 hónapig tart, de szerintem humánusabb. és hidd el, nem fog tízéves koráig 2 óránként kelni!:)
Hát a vizet meg kellene próbálnod.Biztos, hogy ennyi idősen nem éhes.Főleg akkor, ha már kap főzeléket is.
Nekem a dokink azt javasolta, hogy vacsira adjam a tejpépet, hátha az majd elnyomja éjszaka.Sajna nem vált be, ezért vezettem be a vizes dolgot.Eleinte csak keveset, majd napról napra egyre többet adtam neki éjjel kaja előtt.(A lényeg, hogy csak 10-20 milivel kell többet adni neki.)Igy szépen lassan elértünk addig, hogy enni már nem is akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!