Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fogzásra milyen fájdalom...

Edus83 kérdése:

Fogzásra milyen fájdalom csillapító adható? Kúpot nem szeretnék.

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A Viburcol kúpot próbáld ki, nekünk bevált!

Ez egy homeopátiás kúp, gyógyszert nem tartalmaz.

Helyi kezelésként a Dentinoxot javasolnám, de enm a gélt, mert az lidokainos, és van amelyik baba érzékeny rá, Hanem az oldatot, amit korlátlanul lehet alkalmazni, és nagyon jó!

A baba ínyét kell bekenni vele szükség szerint!

2010. aug. 2. 20:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Chamomilla 15CH-ez nekünk,sőt nekem is nagyon bevált.Én szoktam fél adag nurofen szuszpenziót is adni,ha nagyon nyűgi,és hőemelkedése is van.

de használhatod a Dologel-t.ez gyógynövényes gél.

2010. aug. 2. 20:26
 3/8 A kérdező kommentje:

Napok óta nem alszunk vagyis ő igen,egyfolytában cicizik,most

adtam egy pici nurofent jól alszik most,szegénykém nagyon nyűgi napközbe mert éjszaka folyamatosan cicizik.és fáradt.Kúpot nagyon drasztikusnak találom,nem akarom bántani kicsi popiját:)

2010. aug. 2. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
nem kéne neki semmit se adni :s ezen majd túlesik, pár foga kibúj és akkor már nő a fájdalomküszöbe, aztán nem fog többet sírni. tudom, ez most nehéz időszak neki és nektek, de nem kéne gyógyszerekre szoktatni. adj neki cumit, azzal elráicsálhat.
2010. aug. 2. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi dologélt hasznáunk mely gyógyszertárban kapható, ez nem gyógyszer hanem gyógynövényes kenőcs. Nekünk bevált.
2010. aug. 2. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:

A kúptól semmi baja nem lesz, ha nem viszed túlzásba. A Viburcol homeopátiás. De van egy csomó minden amit használhatsz, amit előttem írtak, vagy bemész a patikába. Dologel, Dentinox helyi kezelésre, Chamomilla, Viburcol nyugtató hatású, vagy a Nurofen is jó, bár az már gyógyszer, de nekem a gyerekdoki ajánlotta.

Egyébként az én babám tök jól aludt éjjelente, amíg nem kezdtek el jönni a fogai. Az első 4,5 hónaposan, azt még könnyen vettük, aztán kb. 6 hónaposan mikor már az 5., 6. fog jött ő is elkezdett éjjelente egyre többet cicizni... Ezzel annyi is lett az éjjeli alvásnak. Addig jó ha 1-2 alkalommal felkelt, utána egyre többet. 1 évesen már volt, hogy óránként fent volt, ha kellett, ha nem, mert hozzászokott. Most 23 hónapos, éjjel velem alszik, mert még mindig cicizik és örülök, ha már csak 3-szor kel fel... :S Szóval ezzel vigyázz, inkább adj neki valami fájdalomcsillapítót! Ja, az enyém sosem cumizott.

2010. aug. 2. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Én dentinoxal gél borsónyi este evés után bekenem neki, cumit kap és alszik mellettem reggelig szépen!

Én fájdalomcsillapítót nem adnék neki, felesleges gyógyszertel tömni a gyereket, a dentinox helyi érzédtelenítő, a cumi pedig nyugtatja.

2010. aug. 2. 21:20
 8/8 anonim ***** válasza:
hűtőrágóka, textilpelus rágcsálni, panadol baby szirup vagy nurofen végső esetben. kúppal én se kínoznám, van elég baja szegénynek:(
2010. aug. 2. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!