Fogzásra milyen fájdalom csillapító adható? Kúpot nem szeretnék.
Szia!
A Viburcol kúpot próbáld ki, nekünk bevált!
Ez egy homeopátiás kúp, gyógyszert nem tartalmaz.
Helyi kezelésként a Dentinoxot javasolnám, de enm a gélt, mert az lidokainos, és van amelyik baba érzékeny rá, Hanem az oldatot, amit korlátlanul lehet alkalmazni, és nagyon jó!
A baba ínyét kell bekenni vele szükség szerint!
Chamomilla 15CH-ez nekünk,sőt nekem is nagyon bevált.Én szoktam fél adag nurofen szuszpenziót is adni,ha nagyon nyűgi,és hőemelkedése is van.
de használhatod a Dologel-t.ez gyógynövényes gél.
Napok óta nem alszunk vagyis ő igen,egyfolytában cicizik,most
adtam egy pici nurofent jól alszik most,szegénykém nagyon nyűgi napközbe mert éjszaka folyamatosan cicizik.és fáradt.Kúpot nagyon drasztikusnak találom,nem akarom bántani kicsi popiját:)
A kúptól semmi baja nem lesz, ha nem viszed túlzásba. A Viburcol homeopátiás. De van egy csomó minden amit használhatsz, amit előttem írtak, vagy bemész a patikába. Dologel, Dentinox helyi kezelésre, Chamomilla, Viburcol nyugtató hatású, vagy a Nurofen is jó, bár az már gyógyszer, de nekem a gyerekdoki ajánlotta.
Egyébként az én babám tök jól aludt éjjelente, amíg nem kezdtek el jönni a fogai. Az első 4,5 hónaposan, azt még könnyen vettük, aztán kb. 6 hónaposan mikor már az 5., 6. fog jött ő is elkezdett éjjelente egyre többet cicizni... Ezzel annyi is lett az éjjeli alvásnak. Addig jó ha 1-2 alkalommal felkelt, utána egyre többet. 1 évesen már volt, hogy óránként fent volt, ha kellett, ha nem, mert hozzászokott. Most 23 hónapos, éjjel velem alszik, mert még mindig cicizik és örülök, ha már csak 3-szor kel fel... :S Szóval ezzel vigyázz, inkább adj neki valami fájdalomcsillapítót! Ja, az enyém sosem cumizott.
Én dentinoxal gél borsónyi este evés után bekenem neki, cumit kap és alszik mellettem reggelig szépen!
Én fájdalomcsillapítót nem adnék neki, felesleges gyógyszertel tömni a gyereket, a dentinox helyi érzédtelenítő, a cumi pedig nyugtatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!