Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha mar 2 hete stabilan ul a...

Ha mar 2 hete stabilan ul a babam akkor vihetem mar biciklin gyerekulesbe?

Figyelt kérdés
Nem korai meg?
2020. júl. 13. 06:48
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Hat persze... nem is ertem miert kellett belemallni ezzel kapcsolatban
2020. júl. 16. 06:38
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
20, nem tök más kérdés, pont hogy kapcsolódik, mivel a bicikliülés használata mozgásfejlődéstől függ. Abszolút jószándékkal írtam, hogy nekik főleg nem kéne. Dehát aki hülye, hülye marad.
2020. júl. 16. 08:54
 23/35 A kérdező kommentje:

Az h valaki miota ul es hasznalhat e bicikliules tokre bem fugg ossze azzal h szabad e vezetni ELOROL

A nogyogyasz meg a ortopedus is orvos megse fog az ortopedus megcsaszarozni. Kb ennyi koze van a kettonek egymashoz

2020. júl. 16. 09:24
 24/35 anonim ***** válasza:
56%
Tökre nem függ össze a kettő,igaza van a kérdezőnek. Én is arra voltam kiváncsi,hogy mikortól viszik mások gyerekülésbe bringával a babájukat. Ezért olvastam el,hogy miket írtok. És nem arra,hogy ki hogy tanítgatja már nyilván idősebb gyerekét biciklizni. De bele kellett állni tök buta, nem is ide tartozó témával.
2020. júl. 16. 09:53
 25/35 anonim ***** válasza:
70%

"És nem arra,hogy ki hogy tanítgatja már nyilván idősebb gyerekét biciklizni."

Hol olvastál erről, te? Mert itt nem.

Kérdező, nem ülni tudástól, hanem önálló járástól szabad bicikliülésben szállítani, mert a rázkódás olyan terheléssel jár.

Neked meg nem jár. És még egy darabig nem is fog, mert vezeted.

(konduktor, gyp)

2020. júl. 16. 11:18
 26/35 A kérdező kommentje:
Most direkt rakerestem es egy csomo cikket elolvastam errol es baromira nincs igazad se az elorol valo vezetesben se abban h onallo jarastol lehet csak vinni a gyereket bicajon. Vedd elo ujra az egyetemi jegyzeteidet...
2020. júl. 16. 22:59
 27/35 anonim ***** válasza:
70%

Árulnak cigarettát és bébikompot is. 3 hónapos kortól promózzák a bumbo széket is.

Azaz valaminek a pr-ja és az egészségre gyakorolt valódi hatása sokszor nem esik egybe. ;)

2020. júl. 16. 23:38
 28/35 A kérdező kommentje:
Pfuu jo oke... befejeztem veled. Fegyvertelenekkel nem folytatok szellemi parbajt...
2020. júl. 17. 05:49
 29/35 anonim ***** válasza:
79%

"Kérdező, nem ülni tudástól, hanem önálló járástól szabad bicikliülésben szállítani, mert a rázkódás olyan terheléssel jár."

Hollandiában élek, még az egészen pici babákat is viszik biciklin. Ülni nem tudo babáknak hatra rögzíthető babahordozó, ülni tudoknak előre ülés, nagyobbaknak hatra ülés. Esélyes hogy többet tudnak itt erről, nagyobb tapasztalatuk van a kerékpáros közlekedésben, mint neked.

2020. júl. 17. 06:25
 30/35 anonim ***** válasza:
17%

"Esélyes hogy többet tudnak itt erről, nagyobb tapasztalatuk van a kerékpáros közlekedésben, mint neked."

Esélyes, hogy a gyógytornászaik hülyébbek.

2020. júl. 17. 07:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!