Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet tenni, ha ordit a...

Mit lehet tenni, ha ordit a gyerekulesben?

Figyelt kérdés

Kisfiam 11 honapos es mindig is utalt kocsiban utazni de kicsikent tobbnyire elaludt benne hamar. Most mar nyilvan nem alszik el egy kis zotykolodestol es egyszeruen gyuloli 5 percig elvan nezeget kifele utana ordit uvolt ki akar szallni hiaba adok neki jatekot mondokazok neki elol ulok hatul ulok inni adok neki stb stb egyszeruen semmi nem jon be nem lehet menni vele soha kirandulni

Nincs valami trukk amivel ezen javitani lehet?

2020. máj. 23. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekelne...🤔
2020. máj. 23. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Hát ordítson, majd megunja.. Emiatt biztos nem mondanék le a kirándulásokról, mert a gyerek nem tud megülni az autóban. Majd megszokja.
2020. máj. 24. 11:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Hat en nem igazan vagyok ennek a modszernek a hive... de azert koszonom a valaszt.
2020. máj. 24. 15:12
 4/5 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Én se birom hallgatni ha ordit, be se tudom csatolni mert mászik kifelé, fesziti magát
2020. máj. 24. 16:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Esetleg valami mesét be tenni neki vele szembe az anyós ülés hátsó részére lehet szerelni ugye ilyen tab tartót stb és akkor úgy. Én nem vagyok ezeknek a híve és nem kap telefont, tabot stb a kezébe de az autóban egy kis mesetol nem lesz baj.
2020. jún. 25. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!