Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatejet lehet ilyenkor a...

Anyatejet lehet ilyenkor a baba orrába cseppenteni?

Figyelt kérdés
A lányom megfázott.Elvittem orvoshoz, ő azt mondta, hogy anyatejet kell cseppenteni a pici nózijába.Hogy kéne, mert ilyenről még őszintén nem hallottam.Egy orrcseppes üvegcsébe a tejemet kell rakni és úgy, vagy a mellemből kell neki odadni?
2010. aug. 2. 17:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%

Én is anyatejet csepegtettem neki, ha kellett. A gyógyszertárban vettem szepcseppentőt, kb 35 Ft volt, is tejet lefejtem és így csepegtettem neki. Amikor már nem volt tejem és sprayt kellett fújni, szegény teljesen meglepődött. Az anyatejnek ismerős az íze, ha leszippantja, vagy lecsorog a szájüregéhez. Nem lesz sírás.

És nagyon jól felold mindent, ahogy azt már írták.

2010. aug. 2. 19:56
 12/15 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam és mivel most kapott először tejet a nózijába kicsit meglepődött, de bírta
2010. aug. 3. 06:48
 13/15 anonim ***** válasza:
90%

Azért ajánlotta ezt a gyerekorvosotok, mert az anyatejnek antibakteriális hatása van, szembe , orrba, fülbe lehet cseppenteni ha az be van gyulladva. Örülj neki h ilyen orvosotok van,aki a természetes dolgokat részesíti előnyben és nem a vegyszereket, ez manapság ritkaság.

Valóban szemcseppentővel csöppents bele, hidd el ez sokkal jobb mint bármilyen gyógyszer.

Én az ekcémámra is raktam anyatejet és pillanatok alatt helyrejött pedig iszonyatosan nézett ki a kezem.

Jobbulást a picinek!

2010. aug. 9. 09:59
 14/15 anonim ***** válasza:
én is anyatejet cseppentettem neki az orrába és a szemébe is. Ősi módszer. Nem az orvosod találta ki. Nyilván nem annyira súlyos, hogy orrcsepp kelljen neki, elég az anyatej.
2010. aug. 9. 11:48
 15/15 anonim ***** válasza:

ige, én is anyatejet cseppentek bele. vettem a gyógyszertárba cseppentőt (én kemény 5 azaz ÖT f-ért vettem).

de lehet venni sterimar vagy fiumare tengervizes orrsprayt, ezt is lehet bátran.

2010. aug. 9. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!