Anyatejet lehet ilyenkor a baba orrába cseppenteni?
Én is anyatejet csepegtettem neki, ha kellett. A gyógyszertárban vettem szepcseppentőt, kb 35 Ft volt, is tejet lefejtem és így csepegtettem neki. Amikor már nem volt tejem és sprayt kellett fújni, szegény teljesen meglepődött. Az anyatejnek ismerős az íze, ha leszippantja, vagy lecsorog a szájüregéhez. Nem lesz sírás.
És nagyon jól felold mindent, ahogy azt már írták.
Azért ajánlotta ezt a gyerekorvosotok, mert az anyatejnek antibakteriális hatása van, szembe , orrba, fülbe lehet cseppenteni ha az be van gyulladva. Örülj neki h ilyen orvosotok van,aki a természetes dolgokat részesíti előnyben és nem a vegyszereket, ez manapság ritkaság.
Valóban szemcseppentővel csöppents bele, hidd el ez sokkal jobb mint bármilyen gyógyszer.
Én az ekcémámra is raktam anyatejet és pillanatok alatt helyrejött pedig iszonyatosan nézett ki a kezem.
Jobbulást a picinek!
ige, én is anyatejet cseppentek bele. vettem a gyógyszertárba cseppentőt (én kemény 5 azaz ÖT f-ért vettem).
de lehet venni sterimar vagy fiumare tengervizes orrsprayt, ezt is lehet bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!