Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor lesz könnyebb?

Mikor lesz könnyebb?

Figyelt kérdés

Hét hónapos a kisfiam és egyszerűen nem marad meg más kezében, csak nálunk a szüleinél. Ha valakit napokig lát, akkor esélyes, hogy az a személy tíz percre megfoghatatja, akivel csak úgy találkozik, annak nagyon kicsi az esélye.

Amúgy sír rettenetesen, ha más megfogja, pedig igyekszem gyakorolni vele, de igazából már kedvem sincs, mert utána rossz passzba kerül. Így aztán sosem tudunk kettesben lenni a férjemmel és úgy érzem már kezdi rányomni ez a bélyegét a kapcsolatunkra. Mikor lesz könnyebb? Mit tudunk tenni, hogy javuljon? Vagy ti hogyan vészeltétek ezt át?

2020. júl. 2. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
En akkor rosszul mukodom,mert nekem 6 hos,de nem szivesen adom mas kezebe,nemcsak a covid miatt ,hanem amugy is. En rosszul vagyok ha fogdossak meg ralehellnek ... Amugy szerintem gyerekfuggo. A nagyobbik nekem barkivel elvolt es elvan a mai napig. A szomzedasszonyom fia 2 evig csak anyaval maradt el,ferjel sem! Konkretan kezbe se vehette senki ket evig,csak anya. Azert meg sokat alszanak,ejszakai is,akkor tudtok egyutt lenni. Legkesobb bolcsi ideig kell kibirnod.
2020. júl. 2. 20:32
 2/7 A kérdező kommentje:
A mi gyerekünk nagyon rossz alvó, éjjel is állandóan felriad és nappali is leginkább a babakocsiban alszik..sosincs az, hogy akkor most alszik, bármit csinálhatunk, teljesen kiszámíthatatlan :(
2020. júl. 2. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Jah erre nem gondoltam. Nekem sokszor alszik tobb orat nappa az agyban,sot,csak ott tud rendesen,babakocsiban max 20 perc ,ejjel is aranylag jol alszik(kopp kopp). Akkor nem tudom. Mamat oda kell szoktatni,minden heten,hogy megismerje. Akkor talan elmarad vele.
2020. júl. 2. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

off:

Első, én is ilyen vagyok... 4 hónapos, nem bírom elviselni, ha fogdossák, szegény nem is érzi jól magát, úgy bámul akkor engem mint ha semmi más nem létezne a világon rajtam kívül. Na meg elkezd sírni, akkor anyós próbálja kitalálni, hogy mi baja van, és még szenvedteti, ahelyett, hogy visszaadná nekem, ahol egy másodperc alatt csendben marad. Én jelenleg még el sem tudom képzelni, hogy valaki másra hagyjuk a babát.

bocsi kérdező, erre nem tudok válaszolni, én sajnálom, hogy viszonylag nehéz babát dobott a gép. Egyszer biztos jobb lesz...

2020. júl. 2. 21:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyszülők sajnos nagyon messze laknak, az nem opció. Ettől függetlenül köszönöm az eddigi válaszokat
2020. júl. 2. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Majd ha felnőtt...
2020. júl. 2. 21:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk valamikor másfél és 2 év között lett hajlandó mással is barátkozni.Az apját is inkább csak alkalomadtán meg ha én is mellettük voltam vette ,,emberszámba".Most már így 2.5 évesen szívesen barátkozik, bármelyik rokonnal, ismerőssel simán el van. Sőt ismeretlenekkel is simán lepacsizik,ez utóbbi eléggé zavar.
2020. júl. 2. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!