Lehet szoptatni napi 1 szopizással?
Figyelt kérdés
Fenn marad a tejtermelés, ha csak napi 1x szopik a fiam? (Hajnali fél 2-kor). Már nem szopik (elvileg.) :)2010. aug. 2. 06:30
1/3 anonim válasza:
Persze! Amíg legalább naponta egy alkalommal szopik, addig lesz tejed, hisz annak a termelődését maga a szoptatás tartja fenn.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ez alkati kérdés. Van, akinek sikerül, de az én esetem sajnos nem ezt tanusítja, pedig sok tejem volt. Amikor abbamaradt az éjszakai szopi, és nem is keltem fel azért, hogy lefejjem (bolond lettem volna, örültem, hogy aludhatok 8 hónap után), sajnos utána már csak pár napig tudtam nappal szopiztatni, abbamaradt az éjjeli kereslet és valahogy a nappali kínálat is megcsappant, a végén meg elapadt. Szerencsére a lányomnak meg se kottyant, lehet, ő akarta így. ;)
3/3 anonim válasza:
persze, de szerintem úgyis egyszer csak lemond róla, hiszen mért pont hajnali fél 2kor kell neki szopni? Nem értem, hiszen akkor nem cicivel alszik el.. nekem mindkettő azzal aludt, így elég nehéz volt átállítani őket.. még a fiamat nem is tudom hogy sikerül-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!