Szájra puszi babának?
Én vagyok csak ilyen maradi, vagy vannak még anyukák akik idegenkednek attól, hogy valaki szájon puszilja a babáját?
Ma a boltban nagyon meglepődtem, amikor egy 5 éves kislány a szomszéd néninek (aki nem is a rokona) a szájára adott puszit!
Nekem ez annyira idegen dolog.Még családon belül sem fogom erre rászoktatni a babámat.Ti hogy vagytok ezzel?
Nálatok ez szokás?
Szia
Nem,nem csak te vagy "maradi"... :)
Mi sem szeretjük az ilyet...,és ha valaki úgy akarná a családon belül is megpuszilni,biztos,hogy szólnék neki,hogy na ezt nem...!!! :)
Az apukámék új családjában volt ez szokás,hogy a kisgyerek,aki most lesz 4 éves,ő mindenkinek így adott puszit... Pff... neem igazán tartom jó dolognak... viszont mikor adta,akkor nem mondtam neki,hogy na neeem...! Gondolom szeretetből csinálta,de szerencsére már nem ad úgy puszit..vagy legalábbis amilyen sűrűn mi látjuk, nálunk kihagyja.. :)
Szóval nálunk ez nem szokás,hogy így puszilkodunk a gyerkőccel...
Amúgy épp most volt 1 éves a nagy kislányunk. :)
A faimnak amig pici volt néha a szájára adtam puszit,mert látta,hogy az apja is "oda kapja".
A lányomat soha nem pusziltam szájon,Őt apa előszeretettem szájon puszilja:)
Mi kiskorunktól fogva szájra puszit kaptunk szüleinktől, ezt szoktuk meg, mai napig anyut aput hugomat arcon majd szájon puszilom.
Mama meg 50 puszit szájra ad és agyon ölelget mai napi!
Én is párom is szájon csókoljuk a gyereket, és a gyerek is szájra puszit ad! De ahogy így bele gondoltam a családban olyan 6 éves korig szájra puszit adnak a gyerekek, majd később már szemérmesebbek szégyenlősek akkor arcra adtak/adnak.
Barátnőm fia 3 éves, mikor megyek látogatóba ő is a számra ad puszit, és a szüleit nagyszüleit is szájon csókolja!
Nekünk ez a természetes, így szoktuk meg, nekem ebben semmi kivetnivalóm nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!