Tudnátok különleges, ritka, de szép fiú neveket írni? 😊 elvileg kisfiam lesz, de még nem biztos.
Minél több nevet írjatok légyszíves, ki milyen nevet választana a kisfiának. Nekem ami egyelőre tetszik az Ármin és a Dominik...
Ármin nem tetszik anyukámnak, a Dominik igen, viszont gyakori.
És + 1 kérdés: szerintetek előfordulhat még,hogy a mindössze 15 hetesen fiúnak tippelt babánkból, akinél végig ott volt a köldökzsinór a lába között, és a dokit 20 percen keresztül izzasztotta, hogy tudjon valamit mondani (izgett-mozgott megállás nélkül) esetleg mégis lány lenne később...? Egyelőre semmibe nem vagyok biztos, most még csak ötletelünk fiú neveken, ha tényleg az volna...
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, tippeket 😊
Medárd
Nándor
Bercel
Dénes
Vendel
Gerzson
Andor
Tivadar
Lénárd
Lóránt
Szilárd
Fábián
Flórián
András
Imre
István
László
Árpád
Ferenc
Teodor
Trisztán
Maxim
Maximilián
Demjén
Bertalan
Alfonz
Alfréd
Medox
Félix
Szilárd
És ha Jordán Ármin? Vagy Jordán Dominik? Az Emánuel nekem is már kicsit túl sok, de a Jordán szerintem szép, olyan fennséges hangzása van, egy szimpatikus srácot képzelek hozzá, és legalább akármilyen társaságba megy, mindig tudják ki a Jordán, nem kell majd "SzabóJordán"-ként szólítani:D
Amik egyébként különlegesebb fiúnevek, de még vállalható kategória szerintem: Flóris, Ében, Ezra, Kolos, Adrián
Dzsásztin...
Ugye milyen szél név? Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!