Tudnátok különleges, ritka, de szép fiú neveket írni? 😊 elvileg kisfiam lesz, de még nem biztos.
Minél több nevet írjatok légyszíves, ki milyen nevet választana a kisfiának. Nekem ami egyelőre tetszik az Ármin és a Dominik...
Ármin nem tetszik anyukámnak, a Dominik igen, viszont gyakori.
És + 1 kérdés: szerintetek előfordulhat még,hogy a mindössze 15 hetesen fiúnak tippelt babánkból, akinél végig ott volt a köldökzsinór a lába között, és a dokit 20 percen keresztül izzasztotta, hogy tudjon valamit mondani (izgett-mozgott megállás nélkül) esetleg mégis lány lenne később...? Egyelőre semmibe nem vagyok biztos, most még csak ötletelünk fiú neveken, ha tényleg az volna...
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, tippeket 😊
Jordán és Emanuel névről mi a véleményetek? :) páromnak ez a kettő nagyon tetszik. Egyik sem hétköznapi, vezetéknévhez mindkettő szuper lenne (rövid vezetékneve lesz, 1 magánhangzóból áll). A Jordán Emánuel szerintetek jó páros lenne?
Persze a vége messze van még, sőt, még akár lány is lehet belőle, december elejei baba lesz... 😁
Mindenkinek megy a zöld! :)
Elsőnek a második kérdésre válaszolok: ugyan a 90-es években születtem és nem volt még olyan fejlett az orvostudomány, de engem a születésemig kisfiú hitték, anyámnak nehéz helyzete volt, gyors ki kellett találnia egy nevet. :)
Nevek: Nekem a Dénes, Márton, Simon nevek tetszenek nagyon. Szerintem ezek nem olyan népszerű nevek mostanában, legalábbis eggyel se találkoztam az elmúlt két évben, pedig gyerekekkel foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!