Miért mondják, hogy ne hagyjuk napközben aludni a babànkat?
2 hónapos a babànk, hasfájós. Délig nagyon jól alszik, utána nyűgös, keveset alszik. Kb hajnali 2-ig van fent, ritkán előfordul 3-4 ig. Attól függ mennyire fáj a pocija. Néhány családtag, mindig azzal jön, reggel ébresszük fel, hagyjuk ébren délelőtt is, így este korán elalszik majd.
Hiába mondjuk, hogy ez egy csecsemő, nem igy megy, nem fogják fel. Köztük van olyan, aki 2 gyereket is felnevelt.
Egyszerűen nem fogják fel, hogy egy csecsemő nem olyan mint egy egy éves baba.
10! Én ennyi mindent nem tudtam erről. Első babánk. Jelen pillanatban elképzelhetetlen számomra, hogy ezt bevezessem. Örülök ha tud aludni, nekem az megváltás, gondolom a babának is, mert sokat szenved. Próbalkoztunk elvonni a figyelmét, nem sikerült, sírt, úvöltözött.
Nagyon mélyen alszik. A kórházban szinte folyamatosan, sokszor fel se bírtam kelteni! Viszont büfiztetéskor jól erzi magát, nezelődik, figyel. Akkor a legéberebb.
Szerintem azt próbálhatod, hogy nappal fényt csinálsz v reggeli utàn rögtön sétàlni mentek, ha alszik, aludjon akkor.
Most a melegben is jó időzítés a reggel. Este meg csak nagyon pici villanyt kapcsolj, ne menjen a TV.
Vsz ahogy eltelik a hasfájás, meg a negyedik trimeszter, fog változni magától is a helyzet.
Lehet, hogy legrosszabb lesz 3 napig maximum, de utána helyre álla rend és vihetsz a hétköznapokba valami elfogadható rendszert.
Nem véletlenül mondják.
Enar csak tudom, van két gyerkőcöm, és a nagyobb szintén összekeverte az nappal éjjelt.
Most csak úgy vagytok, nagyon nehezen. Vegyél erot magadon.
Nem véletlenül mondja mindenki.
Nektek lesz jobb, nem másnak.
És ha cicire teszed, elmúlik? Tuti hasfájás ez? Vannak ilyen elszánt cicista babák.
Hordozni nem próbáltad?
Jaja,
Rafkos a picur.
Hasfájás fáj a cicin is.
Egyetértek. Kicsit javíthatja a cici ha puffadt a pocak, de egy rendes hasfájós inkább szrabbul szokott lenni a túlevéstől.
Többembereske lesz ez, hardcicista altípus 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!