Ujdonsult tapszerezo vagyok. A gyakorlottak mondananak prakikakat?
Barmi ami az eszetekbe jut es megkonnyiti az eletet. Utazassal stb barmivel kapcsolatosan.
Koszi!
Kedves kérdező. Utazáshoz én termoszt használtam. Forró vízzel, főleg télen mert hamar hűlt, plusz vittem már lehűlt forralt vizet is. Tápszernek egy pár adagos jól záródó, sterilizálható edény kell, én a cumisüvegekhez tartozó műanyag csavaros tetejű tárolót használtam. Így bárhol, bármikor tudsz csinálni kaját. Sőt míg éjjel evett a fiam is ugyanezt csináltam, mert nem akartam lejárkálni az emeletről vizet melegíteni.
Egy adagnak való tápszer port a cumisüvegbe Is beletehetsz, úgy már csak a vizet kell ráönteni.
Gondolom azt tudod, hogy a bontott tápszer 3 hétig áll el, az elkészített 2 órát, de én soha nem szerettem a maradékot pl egy óra múlva odaadni. Inkább 2-3x készítettem kisebb adagot, mint egyszerre sokat.
Illetve itt egy cikk az igény szerinti tápszerezésről, amiben vannak még praktikus tanácsok: [link]
Szia! Nem olvastam el a kommenteket, elnézést ha már írtak hasonlót.
- Én Szentkirályi mentes vizet szoktam használni a tápszerhez, mert olcsóbb mint a baba-mama víz és ugyanúgy rá van írva, hogy babáknak forralás nélkül is adható.
- Ha kirándulni, bevásárolni, családozni mentek olyan helyre, ahol nincs mikró, vegyél dupla falú termoszt, forralj bele vizet, jól zárd le, legyen mellette a táskádban sima víz is (pl a kisebb flakonban a szentkirályi mentes) és kb 4 órán belül bárhol ki tudod keverni a tápszert. Ha még nagyon meleg a forralt termoszos víz, akkor hideget öntesz hozzá, hogy lehűtsd.
- Ha pesti vagy és még létezik a szoba..., a Corvin pláza baba-mama szobájában (mosdók sorában) van mikró is a szobában ha útközben kellene tápszert keverned.
- Én az elvivős tápszert egy sima zárható pohárkában vittem magammal, sosem a teljes dobozt. Annyi, hogy dupla adagot vittem, ha esetleg kiborítanám keverés közben vagy bármi.
- Ha a cumisüveges részben is "újdonsült" vagy, akkor ajánlom a MAM Anticolic üvegeit, azt szépen szét lehet szedni - az alját is - és emiatt alaposabban el lehet mosni, mint egy üvegmosóval mosott egybenüveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!