Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rák jegyű gyermekről írnátok...

Rák jegyű gyermekről írnátok pár jellemvonást?

Figyelt kérdés
köszönöm...egy éves a kislányom ..kíváncsi vagyok más babára aki szintén rák jegyű...
2010. aug. 1. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:

az enyémnek az aszcendense Rák. Nagyon érzékeny, anyás kislány, igényli a testkontaktust.

Amúgy ő Bak, és ennek megfelelően elég önfejű, falnak fejjel menő , makacs jószág is egyben. szóval nem egyszerű eset. :))

19 hónapos múlt.

2010. aug. 1. 12:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a kisfiam született ebben a jegyben, nemrég múlt egyéves. Elég nyugodt baba, már háromhetes korától átalussza az éjszakákat. Van már öt foga, de, szerencsére, eddig egész jól viselte a dolgot. Amellett hogy nyugodt, nagyon jókedélyű, sokat nevet, bár mostanában, ha nem úgy alakul valami, ahogy szeretné, egy pillanat alatt dühbe gurul, és ordítani kezd. Van, hogy 10-20 percet eljátszik egyedül, de nagyon igényli, hogy foglalkozam vele, egész nap jön-megy, pakol és rosszalkodik. :) Társaságban egy kicsit félénk, kell neki 20-25 perc, hogy megszokja az új embereket, de utána barátságos velük. Ha zenét hall, azonnal rázza a kis popsiját, a hangszerek is érdeklik, ha gitárt kap a kezébe, azonnal pengetni kezdi a húrokat. A Te kislányod hasonló vonásokkal rendelkezik?
2010. aug. 1. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én kislányom már 6 éves, úgyhogy már egy "kifejlett" Rák gyerkőc..:))) Picinek nagyon anyás volt, de mivel ezt én tudtam, mindig igyekeztem a közelében lenni, amikor "kapcsolatokat" teremtett és ismerkedett (pl. 1 évesen, játszótéren). Ilyenkor mindig figyelt engem is fél szemmel, én meg bátorítóan mosolyogtam és bíztattam a tekintetemmel. Már nagyon korán hiperérzékeny antennái voltak más emberekre, hangulatokra, borzasztóan figyel és analizál. Szerencsére (ez állítólag igazi Rák jellemző) hamar kiszűri a zűrös természetűeket a környezetéből és ösztönösen ódzkodik tőlük. Ma 6 évesen ott tartunk, hogy a lányom a legszereplősebb az óvodai csoportban, mosolygós, magabiztos és bátor gyerkőc. Ámde. Nagyon kell figyelni az otthoni légkörre, a családi háttér mindennél fontosabb számára. Teljesen kétségbeesik, ha komoly gondot sejt, nagyon félt bennünket és nagyon aggódós tud lenni, ha nem kiegyensúlyozott. Kicsit "koraérettek", foglalkoztatják őket a felnőtt problémák, épp ezért hacsak tényleg nem fontos, nem szabad terhelni a kis lelküket. De ő az a kislány is, akinek most született 3 hónapja tesója, és a legboldogabbnak tartja magát a világon, teljesen szerelmes az öccsébe, megérti, hogy esetleg nem jut rá annyi idő, mint régen. Mert a rák kislányok borzasztóan megértőek..:))) de tényleg. Én IMÁDOM!!!
2010. aug. 1. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is kis lányom van és szintén 1 éves múlt... :)

Hát az már most látszik,hogy nem lesz egy egyszerű eset,olyan hisztit tud csapni ha valami nem úgy van ahogy ő akarja,hogy csak na!!! :) De emellett rendkívül nyugodt is tud lenni,érdeklődő,vigyorgós kis csajszi,és iszonyatosan bújós.

2010. aug. 2. 00:32
 5/5 A kérdező kommentje:

az én kislányom is hasonló..mindig foglalkozni kell vele,nagyon anyás,ajaj..mindig csak én kellek neki,persze velem van sokat.imádja a tesóját,hozzá nagyon kötődik...igen bújós,ölelgetni kell.mosolygós..idegeneknek mosolyog az utcán...szereti a társaságot..hisztizik ha nem úgy van ahogy ő gondolja...

köszönöm a válaszokat..

2010. aug. 2. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!