9hónapos babának nem túlzás még a danon könnyű és finom joghurt? Nem sok csak egy picike
Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 01:24
1/23 anonim válasza:
Inkább natúr joghurtot adj neki, ellenőrizhetőbb a tartalma!
2/23 anonim válasza:
Miért lenne túlzás? Adhatsz neki bármilyen tejterméket,nem lesz semmi baja,csak ma ez nem divat.
3/23 anonim válasza:
csak natúr joghurtot, a gyümit te tedd bele. olvassátok el miből készül pl. az epres joghurt tartalmát. a gyümölcs készítmény több sorban van elmagyarázva, hogy miből van. Hát nem sok epret látott...
4/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..Kicsit "megnyugtatott":)
Tényleg nem kap sokat!!! Mikor a nagypapi eszik abból ilyen kis mini adagokat ad neki!:S:S Nem örülök neki egyáltalán, de nem lehet nekik szólni:(
2010. aug. 1. 10:12
5/23 anonim válasza:
Nyugodtan szólj szerintem, ha valami nem tetszik, mert később szívesebben bízod rájuk a babád, ha tudod, hogy a te elveid alapján nevelgetik, etetik.
A joghurtot mi 8 hónapos kortól adtuk. Natúrt és abba turmixoltam őszibarackot, kajszit, szilvát. Nagyon nagyon ízlett neki és bevallom, nekem is. Finomabb mint a gyárilag gyümölcsösek. Plusz nincs benne színezék, aroma.
6/23 anonim válasza:
De,kicsit túlzás!A Danone honlapján is írták(nem tudom, fenn van-e még,de pár hónappal ezelőtt még itt is szó volt erről),hogy nem ajánlják kicsi babáknak(arra nem emlékszem,hogy másfél,vagy 2 éves kort írtak-e).A sima,natúr joghurtot lehet adni(de abból se a bifiduszost)
7/23 anonim válasza:
Utolsónak: amire te gondolsz, az az activia. A danone könnyű és finom nyugodtan mehet egy 9 hónaposnak, de csak a natúr.
8/23 anonim válasza:
IGEN,az Aktíviára gondoltam!KÖSZI!
9/23 anonim válasza:
"Adhatsz neki bármilyen tejterméket,nem lesz semmi baja,csak ma ez nem divat."
Nem lesz semmi baja...... ez bátor kijelentés!! Az allergia sem divat ám..........
10/23 anonim válasza:
én nem adnék az tuti, szerintem ezek nagyon műkaják. napi szinten tuti nem adnék neki. de ha belenyal a papáéba, attól nem akadnék azért ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!