Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én vagyok körülvéve...

Csak én vagyok körülvéve ilyen nőkkel anyakkal?

Figyelt kérdés
Amióta megszületett a fiam , folyamatosan versenyeznek velem ismerősök ,barátok ....Csak az én fiam,pakol,csak az én fiam nem beszél folyékonyan 2 évesen,csak az én fiam nem szobatiszta,mert mindenben jobb az O gyerekük,nekik már ezeket mind csinálta, gyönyörűen ettek,és néha úgy neznek a fiamra ,hogy ők ezt nem értik?!?!? Amikor 1 éves volt ,hogy miért nyúl hozzá a boltba dolgokhoz?!?!? Mert ők elmagyarázták ,H nem szabad és megértette a gyerek 😂😂😂utána jött a jaras ,azzal is levoltunk maradva mert 13 hónaposan kezdett járni,aztán a beszéd ,hogy csak szavakat mond az is baj.....és sorolhatnám a végtelenségig ,hogy folyton kritizálta van a nevelesem,és a fiam is.Meddig tart ez? Vagy csak én vagyok il,én szerencsés ,H ilyen emberekkel találkozom?? Már van akivel nem beszélek addig mondta a hulyeseget ,hogy én nem erőltetem az evést,és nem hagyom egész nap kisagyban,hagyom szabadon menni ez nem normális 😂😂😂 állítólag
2020. jún. 18. 17:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
9-es Megtörtént.Mar fel éve,és meg O nem értette ,hogy miért 😂😂😂
2020. jún. 18. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!