Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én vagyok körülvéve...

Csak én vagyok körülvéve ilyen nőkkel anyakkal?

Figyelt kérdés
Amióta megszületett a fiam , folyamatosan versenyeznek velem ismerősök ,barátok ....Csak az én fiam,pakol,csak az én fiam nem beszél folyékonyan 2 évesen,csak az én fiam nem szobatiszta,mert mindenben jobb az O gyerekük,nekik már ezeket mind csinálta, gyönyörűen ettek,és néha úgy neznek a fiamra ,hogy ők ezt nem értik?!?!? Amikor 1 éves volt ,hogy miért nyúl hozzá a boltba dolgokhoz?!?!? Mert ők elmagyarázták ,H nem szabad és megértette a gyerek 😂😂😂utána jött a jaras ,azzal is levoltunk maradva mert 13 hónaposan kezdett járni,aztán a beszéd ,hogy csak szavakat mond az is baj.....és sorolhatnám a végtelenségig ,hogy folyton kritizálta van a nevelesem,és a fiam is.Meddig tart ez? Vagy csak én vagyok il,én szerencsés ,H ilyen emberekkel találkozom?? Már van akivel nem beszélek addig mondta a hulyeseget ,hogy én nem erőltetem az evést,és nem hagyom egész nap kisagyban,hagyom szabadon menni ez nem normális 😂😂😂 állítólag
2020. jún. 18. 17:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ő a te gyereked. Innentől kezdve senki más nem számít. Utólag nagyon okos ám az ember... utólag nagyon jól tudja, hogy mit kellene ennyi és annyi idősen csinálnia a gyereknek. Nem hiszem, hogy a gyerekek 80%-a a nagykönyv szerint fejlődik, napra pontosan kezd el mászni-járni-beszélni, stb. Csak ezt az anyukák gyakran elfelejtik. Nem érdemes foglalkozni velük. Vagy elkerülöd őket vagy megmondod nekik, hogy a te gyereked így tökéletes, ahogy van, köszönitek szépen. Ha véleményre lesz szükséged a fejlődését illetően, akkor konzultálsz a védőnővel.
2020. jún. 18. 17:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell meghallani. Én a másik végletben állok, van egy anyuka ismerősöm aki mindig az enyémhez hasonlítja a babáját. "Jaj a tied már csinálja az enyém meg nem!!" "Jaj a tied hány kiló az enyém milyen kövér." "Jaj a tied már ezeket eszi???? Enyém meg még nem!"
2020. jún. 18. 17:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak te, ez egy elég általános dolog. Valamiért a gyerek egy olyan téma, amibe sokan szeretnek kérdezés nélkül is beleszólni. Kezdve azzal, hogy mikor lesz már gyereked, miért nincs még testvére, meddig szoptatsz, mikortól van külön szobája, hogy neveled és persze a bezzeg az ő gyereke ennyi idősen ezt már tudta dolgok. Mint ha nem lenne teljesen mindegy, ez nem verseny és pont nem számít semmit. Persze nem mindenki szól bele és most nem is a jó szándékú tanácsokról van szó, hanem a kéretlen beleszólásokról. Mindenbe bele lehet kötni és akik ilyenek, általában úgy vannak vele, hogy csak úgy jó, ahogy azt ő is csinálta a saját gyerekével. Ne foglalkozz vele, aki meg mindig csak ilyenekkel jön, azzal ha teheted inkább ne találkozz, mert baromi idegesítő tud lenni egy idő után.

Mondanám, hogy később nem fogsz ilyennel találkozni, de ez sajnos nem igaz, mert pl. iskolás korban lesznek a "bezzeg az én gyerekem ezt sportol, ilyen különórára jár, versenyen volt, 5-öst kapott" stb.

Kitartást :D

2020. jún. 18. 17:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Vedd be a lesz.rom tablettát. Ennyi a tanácsom :)
2020. jún. 18. 17:25
 5/11 A kérdező kommentje:
Én már egy csomó emberrel nem beszélek 😂😂😂🙏Férjem mondja lassan senki nem marad mellettem ,de ilyen emberek inkább neeeee.A jó tanáccsal nincs bajom,de amikor lehulyez mert én a fiamat nem kisagyban tartom egész nap,és hagyom "rombolni" na az ilyen inkább ne legyen az életemben.
2020. jún. 18. 17:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Van egy rossz hirem. Ennek SOHA nem lesz vege. 28 eves vagyok de meg mindig osszemeregetnek az unokatesoimmal stb. sosem lesz vege...sosem. :)
2020. jún. 18. 18:13
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem te laksz rossz helyen és nem jó emberekkel barátkozol. Az én lányom 3 éves múlt nem beszél, nem szobatiszta. Soha senki nem mondott ezzel kapcsolatban negatív dolgot, sőt idegen anyák is mindig csak azt mondták majd fog beszélni és hogy, nagyon értelmes szeme van, pedig azért nálunk már lenne miért beszólni. Barátok meg nyilván nem kezdenek el kritizálni.
2020. jún. 18. 18:27
 8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó lehet.En annyira ledobbentem amikor egy ismerős azt mondta. A 17 hónapos gyerekekre ,H nem normális ,H nem beszél......Bezzeg az övé már akkor beszél és azokból lesz el majd a zsenik.😂😂😢
2020. jún. 18. 19:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt be is fejezném a beszélgetést a kedves ismerőssel és többet nem állnék vele szóba.
2020. jún. 18. 19:11
 10/11 anonim ***** válasza:
84%
Láttál már olyan felnőttet, aki mászik? És pelenkában? Na ugye. Mindenki megtanul járni előbb utóbb. Ahogy beszélni is. 😉
2020. jún. 18. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!