Hogyan tudnék házilag babakekszet készíteni? Hol találhatnék receptet?
Én egy Kismama magazinban találtam, szÍvesen leÍrom Neked:
8 db-hoz:
- egy nagyobb érett kajszibarack v. banán
- egy teáscsészényi zabpehely
- 3 evőkanál liszt
- 2 evőkanál olÍvaolaj
Szórjuk a zabpelyhet aprÍtógépbe és őröljük minél finomabb állagúra. Nyomjuk szét villával a kajszit majd keverjük össze kis tálkában a zabpehelyőrleménnyel, a liszttel és az olajjal. Hagyjuk állni 1o percig, majd formáljuk olajos ujjal csecsemőtenyérnyi, kb 1 cm vastag lepénykéket, és rakosgassuk sütőpapÍrral bélelt tepsire. Süssük 18o fokon aranybarnára, ehhez előmelegÍtett sütő esetén kb. 15 perc szükséges.
7 hónapos kortól ajánlják.
sok sikert!
Én ma sütöttem először,
2 kanál ráma
2 kanál cukor
10 kanál kukorica liszt
víz
összedolgozni,nyújtani ,szaggatni sütőpapíros tepsire és 180 fokon sütni 15 percig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!