Paloma névről mi a véleményetek? Milyen embert juttat eszetekbe?
Figyelt kérdés
Kérlek ne gyertek a kávéval, külföldön élünk, itt nincs ilyen termék :)2020. jún. 5. 13:56
1/12 anonim válasza:
Egy kávét szürcsölő, loboncos hajú férfi szólongat egy rossz életű nőszemélyt. Ez jut róla eszembe. Ha ettől megpróbálok elvonatkoztatni, akkor szimplán ronda.
4/12 anonim válasza:
Igy hivtak Picasso lanyat. En vele kapcsolatban hallottam ezt a nevet eloszor, es azota sem hallottam masrol akit igy hivnak, ezert ez ugrik be.
Amugy szep nevnek tartom.
5/12 anonim válasza:
Nekem egy dél-amerikai lány/nő jut rola eszembe. Egy volt osztálytársamat is igy hívták. :)
6/12 anonim válasza:
Nekem a galamb szó ugrik be, névként nem tetszik. Szerintem vállalható ha az apuka spanyol.
7/12 anonim válasza:
Nekem is a galamb ugrott be róla, becézhetitek Palimadárnak. 😂
9/12 anonim válasza:
Roma kislány, vagy egy prosti "művészneve".
10/12 anonim válasza:
Nekem is Picasso meg a galamb jut eszembe, itthon viszont látatlanban "latinos". Bár aztán úgyis ahhoz kötöm, aki viseli. Aztán nem tudom, milyen vezetéknévhez gondolod, mondjuk egy Szabó Paloma összetétel túl keverék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!