Vörösvári úton melyik szemész orvoshoz vigyem a kislányomat könnycsatorna átmosásra?
Figyelt kérdés
egy másik rendelőben szeptember végére kaptam időpontot, de egyfolytában váladékozik a szeme, nem akarom húzni addig az időt.
Vagy ha tudsz ajánlani jó szemészt (akár magánt is) megköszönném
2010. júl. 30. 21:03
2/8 anonim válasza:
Én egy vidéki orvost tudok neked ajánlani az ország több pontjáról hordják hozzá a babákat nagyon jó orvos.Gyöngyösön van neki magánrendelése de a Gyöngyösi kórházban is fogad .Mi nagyon meg voltunk vele elégedve neki köszönhettük hogy nem kellett ezt a nem éppen kellemes könnycsatorna mosást megcsináltatni a kislányunkon.Ha érdekel tudok telcsi számot
3/8 A kérdező kommentje:
4 hónpos lesz jövő héten. Gyöngyösre sajnos nem tudok elmenni. Nem tudom megoldani, de azért nagyon köszönöm.
2010. júl. 31. 20:46
4/8 anonim válasza:
Pesti vagy? Én ajánlom a Bp Tömő u-i rendelőt, a 8. kerületben van. Én 3 éve a kisfiamat oda vittem el átmosatni a könnycsatornáját. Ő is hónapokig könnyezett, majd 2x is átmosták neki (2 hét időközzel), s rendbe is jött a szem! Csak ajánlani tudom, kimondottan gyerekszemészek vannak ott. Bár mindig sokan vannak, mindent elmagyaráznak, kedvesek az emberrel... Még beutaló sem kell emlékeim szerint! De hívd fel őket, hogy mikor van rendelés, anno szerdánként volt!
5/8 anonim válasza:
Az én fiam szemét is a Tömő u-i rendelőben mosták ki. Nagyon profik és kedvesek. A dokinőt 3 nap múlva vissza is kellett hívnom, hogy rendben van-e a szeme.
Azt hiszem, hogy csütörtökön voltunk.
6/8 anonim válasza:
Ja, és 8-tól van rendelés. Mi ott voltunk már fél 8-ra és mi voltunk az elsők.
7/8 anonim válasza:
Hát én biztos elmennék Gyöngyösre,hogy a gyereket megkiméljem egy ilyen tortúrától! Biztos van megoldás rá!
8/8 anonim válasza:
en is Tomo utcai szemeszetet ajanlanam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!