Melyik név vállalható akár felnőtt korban is?
Figyelt kérdés
Nem szeretnénk olyan nevet választani, ami kis korban cuki, édes, de tiniként vagy felnőtt korban már esetleg gázos.
Ötletet is szívesen fogadok.
2020. jún. 3. 18:59
A kérdező szavazást indított:
Olívia
Linda
Elena
Róza
Szofia
Alíz
Zara
73 szavazat
1/11 anonim válasza:
Igazából mindegyik. Mondjuk a Zarát nem adnám. Az nem tetszik.
2/11 anonim válasza:
Nekem a Róza, a Zara és a Szófia nem tetszik. A többi teljesen jó.
4/11 anonim válasza:
Elena, Szófia, Zara nagyon erőltetett divat név, a többi tetszik.
5/11 anonim válasza:
Bármelyik, de a Zara szörnyű. Nekem legjobban a Róza tetszik.
6/11 anonim válasza:
A Zarán kívül az összes szép. Nekem az Elena kicsit túl hercegnős, de nem vészes. Róza, Alíz nagyon tetszik, Szofiból szerintem elég sok van (3 formában is bekerült a top 100 névbe: Szofia, Szófia, Szofi) de ha titeket nem zavar, akkor simán:). A Linda és az Olívia is szépek, nekem nem a kedvenceim, de nektek kell, hogy tetszen!
7/11 anonim válasza:
Zaran kivul barmelyik. Szep nevek.
8/11 anonim válasza:
Zarán kívül mindegyik vállalható felnőttként is. Nekem személy szerint csak az Alíz tetszik, a többi nem, de azokkal sincs baj.
9/11 anonim válasza:
Lindát választanám ezek közül(talán nem olyan gyakori név).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!