Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy nagyon nehéznek...

Normális, hogy nagyon nehéznek érzem a gyerekvállalást?

Figyelt kérdés

Nehéz szülésem volt, sürgősségi császár lett a vége, a fiam intenzívre került, 2 hetet volt bent. Kisírtam a szemeimet, minden napom nyomorultul telt, napi x órára láttam csak a fiam, utazni kellett 4 órát, hogy lássam és császáros sebbel nem mondanám könnyűnek. Férjem nagyon támogató ő is ugyanezeket érezte, érzi.

Babánk végre itthon, erre vártam mióta, de az idegeim tönkremennek, folyton sírnék, a férjem mindent megtesz, de ő is kimerült.

A baba egyébként jó alvó/evő, csak ugye neha sír, nem tudni miért ami kikészít minket.

Mi adjuk most a fiunknak a gyógyszert, az se leányálom, ha alszik se tudunk aludni, mert beteg volt (még mindig nem egészséges teljesen) és nagyon figyeljük minden rezdülését. Ebbe a pár hétbe kicsit belerogytunk, a folytonos aggódás, és most hogy itt van sem érezzük magunkat késznek.

Ugye ezek normális érzések?

2020. jún. 2. 17:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszed hogy azert sir mert erzi rjtad h rettegsz?:) ne felj nem lesz semmi baj az elejen minden nagyon nehez es kimerult az ember de tul lesztek ezen hidd el.
2020. jún. 4. 15:00
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez neked trauma, nincs ebben semmi szégyellni való. Sokan élünk át hasonlót. Az egyik válaszoló koraszült, én is. Szóval abszolút átérzem milyen heteket kórházban lenni, ahelyett hogy 3 nap után az ember hazamenne.

Nekem lelkileg kb 3 hónap volt mire elkezdtem magamhoz térni újból, na meg sokat segített mikor elmúlt a hasfájás és végre 1-1 óránál többet alhattam egyben. Jobb lesz nyugi! De tény hogy a baba érzi rajtad a feszültséget, hihetetlen antennáik vannak, és lesz is még nagyon sokáig. De ha úgy érzed segítség kell a feldolgozásához akkor keres fel egy jó pszichológust aki hasonló témában jártas.

2020. jún. 7. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!