Szülés után mikor mentetek vissza dolgozni?
10-es
Van ilyen
Volt kollèganőm kötetlen munkaidőben napi 9 órában dolgozott a 6 hetes gyermekágy után..
Nyugdíjas anyuka a másik szobában vigyázta..
Nekem egysuerűbb “egyben letudni” a tesókat.
Vissza nem tudok menni, bár vártak volna...., a korom nem engedi, hogy új munkahelyen bedolgozzam magam, és eljöjjek szülni
/ én nem az vagyok, aki próbaidő után lelép babázni/
Úgyh a 3. Gyereket, amikor bölcsibe felveszik. 2-2 év van köztük
Olyan konnyen itelkeztek. Ugy irtok ti nagy vallakozok mintha szegyen lenne kihasznalni a 3evet otthon.
A ferjem nem keres valami extran.
De miert baj ha pl nekem van 3 evre elore felreteve annyi penz hogy ellegyunk?
Miert lenne baj ha valaki probaidorol megy babazni? Tudod te az elozmenyeket miert alakul igy?
Es mi a francnak irtok regenyeket egyszeru kerdesre? Nem latom a kerdesben h indokolni kene.
Komolyan amiota gyakorin vagyok, szegyenlem hogy magyar vagyok... Szegyenlem hogy ilyen rosszindulatu,irigy, dicsekvo nemzetbe tartozom.
Én senkit nem pontoztam le, vicces, hogy senkinek semmilyen válasz nem jó.
Sajnos nekem 1 éves kora után vissza kell mennem dolgozni, mert igaz, hogy van félretett pénzünk, de nem akarom felélni. 4 vagy 6 órában fogok dolgozni, így remélem lesz időm a kicsire is.
Igazából sajnálom hogy így alakult, szívesen maradtam volna 2 éves koráig itthon, meglátjuk, hogy a kistesóknal sikerül-e.
10!
Külföldön teljesen normális, hogy 6 hét után visszamegy a nő dolgozni. Más a kultúra, nincs ezzel semmi baj.
Kedves 14. válaszoló!
Hol van ítélkezés a 7 válaszomban? Azért írtam oda, hogy vállalkozóként dolgozom hogy ne egy gyári munkára asszociáljon senki.
Nem nézem le, azt aki 3 évet otthon van, nem is irigylem hogy megteheti sőt, nem felvágásból írtam.(mi se úgy terveztük, hogy a 6 hetes gyereket magamra kötve dolgozni fogok napi 7-10 órákat)A férjem szülés után 2 héttel halt meg.Választhattam, hogy 3 év alatt felélem a tartalékunkat és nem lesz a hátam mögött semmi amire támaszkodhatok baj esetén,esetleg úja tervezek és próbálom megtartani amit meg lehet.A szüleim az ország másik végébe laknak,dolgoznak.Nekünk meg itt vannak a barátaink.Nem költöztem haza,hanem a felépített életünket vittem tovább.Szülés előtt is dolgoztam, a munkám adott volt.Így ezt éreztem helyes döntésnek.
Kövezz meg, de a te eleve ítélkezéssel megírt válaszodat olvasva én is szégyenkezem..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!