Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szivtelen vagyok, ha hajnalban...

Szivtelen vagyok, ha hajnalban nem megyek be amikor nyöszörög-mert igy is visszaaltatja magát?

Figyelt kérdés
nem ordibál-csak nyekereg ,mert még álmos.mi a jobb,ha bemegyek,v hagyom inkább?-volt már,h behergelte magát,amikor altatgattam
2008. nov. 24. 13:07
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Én biztos bemennék hozzá és felvenném, márcsak azért is,mert nem lehet tudni mindig biztosan, hogy miért sír (félre is nyelhet például).Én a megnyugtatásra szavazom.
2008. nov. 24. 13:15
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Ha csak nyekereg, akkor én sem veszem fel. Odamegyek hozzá és beszélek neki, attól megnyugszik általában. Ha elkezd sírni akkor vedd csak fel szerintem.
2008. nov. 24. 13:15
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Nem vagy szívtelen. Én is szoktam várni egy kicsit ha csak gügyög, hátha visszaalszik. Általában tudom mikor nem alszik már el. Szerintem nincs semmi baj ezzel. Nem kell minden rezdülésére ugrani. Sőt olvastam hogy a babáknak meg kell tanulni az önnyugtatást is, mert ha nem az kihathat az életére. Persze ez nem azt jelenti hogy hagyjuk ordítani szegénykét, de meg kell tanulnia egyedül is visszaaltatni magát.
2008. nov. 24. 13:53
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Teljesen jol csinalod. Ha csak nyoszorog, es visszaaltatja magat, akkor nem is kell felvenni. Ha meg valami baja lenne, akkor nem nyoszorogne, hanem hangosan sirna.
2008. nov. 24. 14:39
 5/8 anonim ***** válasza:
én bemennék hozzá, de nem venném fel. egy pici baba még nem tudja megnyugtatni magát, azt sem tudja még, hogy ő önálló lény, nem az anyukája része. Tudnia kell, hogy ha bármi baja van akkor te ott vagy neki hogy segíts. felvenn sztem nem kell minden nyikkra, de én mindig "ugrok" ha megnyekken. Lehet, hogy rosszul csinálom, de én így látom jónak.
2008. nov. 24. 15:15
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

Én olyankor felkelek,odamegyek az ajtajához,de nem megyek be,mert akkor teljesen felébred,és a nyitott ajtónál figyelem,szépen visszalszik,ha valami baj,van úgyis síyrni kezd,vagy hangosan jelez.Pl amikor csak cuppog,akkor is megvárom az erőteljes cuppogást,ami nála az éhséget jelzi,és megvárom hogy felébredjen rá teljesen,minek keltsem előbb.A nyöszörgés is sokmindent mondhat,biztos tudod már mikor mi lehet a baj,és sztem nagyon jól csinálod.Az én kicsim hajnalban meg annyira éberen alszik,ha nekiállnék mászkálni,egyből felébred(ne).Inkább várok,és figyelek.

2008. nov. 24. 15:58
 7/8 A kérdező kommentje:

köszi lányok

7ig alszik-éhes nem lehet,maximum megszokásból ébred.ha már nyikorognék az ajtaja előtt,akkor rákezdené...és már 1 éves-sztem is hangosan sirna,ha pl a foga fájna

2008. nov. 24. 16:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Én sem veszem ki azonnal, mihelyt felébred és elkezd nyöszörögni. Sőt csak az ágyból figyelem (egyelőre egy szobában vagyunk), mert ha odamennék, észrevenné és azonnal rákezdene és az mindenkinek rossz lenne. Mint ahogy az egyik válaszoló írta, az ember már tudja, mi az a pont, amikor már tuti, hogy felébredt és biztosan nem alszik vissza, hanem ha nem veszed ki, akkor sírni kezd. 6 hós kislány anyukája.
2008. nov. 25. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!