Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másoknak volt olyan,hogy a...

Másoknak volt olyan,hogy a vèdőnő tanácsolt valamit és nem tettétek még mert szerintetek hülyeség lenne?

Figyelt kérdés
4hónapos múlt a fiam és a fütyije körül picit kipirosodott neki. A védőnő azt mondta,hogy egy éjszakára ne tegyek rá pelust csak terítsek alá valamit,hogy szellőzzön neki. Persze eszembe se jutott megtenni,nyilván nem akartam,hogy reggelre minden tiszta pisi legyen körülötte. Azóta már elmúlt a kipirosodás ,de komolyan nem értem,hogy mondhat ekkora hülyeséget,hogy ne pelenkàzzam be egy egész éjszakára... Nektek volt hasonló tapasztalatok védőnővel?
2020. máj. 25. 10:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondta ne vegyünk légzésfigyelőt mert úgy se tudjuk újra éleszteni.

Van 2 féle légzésfigyelőnk és tájékozódtunk is az újra élesztésről

2020. máj. 25. 20:30
 12/12 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem is túlzás amit tanácsolt. Annyi krém van ami segít eltüntetni a kipirosodást.

10-es...azért arra nem lennék büszke, hogy nincs egy háztartásban fertőtlenítő...

2020. máj. 25. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!